Οι Perfume είναι ένα συγκρότημα πέντε ατόμων που χαίρονται να παίζουν παρέα μουσική τα τελευταία έξι χρόνια. Όπως λένε κι οι ίδιοι, ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και να παίζουν χωρίς ποτέ να καταφέρουν να προσδιορίσουν το είδος της μουσικής τους. Το 2016 βγήκε η πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά με τίτλο “Dansistor” με χορηγό την Cosmote. Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία με πιο σημαντική στιγμή όταν επιλέχθηκαν να κάνουν το opening act για τον Robbie Williams στα πλαίσια του Rockwave.

Ύστερα από μια μικρή παύση επέστρεψαν ανανεωμένοι και αποφάσισαν να πειραματιστούν με τον ελληνικό στίχο. Ο στόχος τους είναι να στήνουν πάρτι όπου σταθούν και όπου βρεθούν και να κάνουν τον κόσμο που έρχεται στα live να χορεύει μαζί τους. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι με τίτλο ”Κάστρο”, με quarantine video clip από όλους τους αγαπημένους τους φίλους.

Ποιοι απαρτίζουν το group;

Η Μαίρη (Φωνή), ο Γιώργος (κιθάρα), ο Δημήτρης (πλήκτρα), ο Γιάννης (μπάσο) και ο Αλέξης (τύμπανα) απαρτίζουμε την ομάδα.

Τι μουσική κάνετε;

Αγαπάμε τον ήχο των παλιών ελληνικών τραγουδιών και ιδιαίτερα του αείμνηστου Μανώλη Χιώτη και της Μαίρης Λίντα. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τον παλιό καλό λαϊκό ήχο και να φτιάξουμε κάτι τελείως δικό μας.

Ποιά είναι η καλύτερη σας στιγμή μέχρι σήμερα;

Είχαμε πολλές όμορφες στιγμές μέχρι τώρα, όπως το να παίξουμε με μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής όπως οι Locomondo, οι Imam Baildi αλλά αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή μας στο Rockwave festival 2015 ως opening act στον Robbie Williams.

Ποια είναι η ιστορία του νέου σας τραγουδιού

Είναι μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Όλοι έχουμε ζήσει έναν έρωτα που μας έκανε χίλια κομμάτια όμως ταυτόχρονα μας έδωσε ζωή και δύναμη να συνεχίσουμε!

Πως προέκυψε το video clip και ποιες ήταν οι δυσκολίες της υλοποίησης του;

To video clip προέκυψε από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊο, όπου όλοι μας είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Θέλαμε μέσα από τους φίλους μας, να δείξουμε πως είναι εφικτό να δημιουργείς νέα πράγματα, ακόμα και αν είσαι περιορισμένος.

Τι μάθατε εσείς μέσα από αυτή τη διαφορετική διαδικασία;

Μάθαμε να εκτιμούμε περισσότερο την υλοποίηση ιδεών με τα λιγότερα δυνατά μέσα και καταλάβαμε για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι, η οικογένεια και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι.

Τι σχέδια έχετε για το επόμενο διάστημα;

Λόγω της κατάστασης του κορονοϊού, αφιοσιονώμαστε από τα σπίτια μας να ολοκληρώσουμε τις ηχογραφήσεις του δεύτερου μας άλμπουμ, με ελληνικό στίχο πλέον. Από Σεπτέμβρη ευελπιστούμε τα πράγματα στον κόσμο να είναι καλύτερα και να πραγματοποιήσουμε και live εμφανίσεις!