Μερικά ζώδια θα σου πουν ακριβώς αυτό που θέλεις να ακούσεις. Θα πουν μερικά μικρά “λευκά” ψέματα και θα κάμψουν την αλήθεια για να σε φέρουν κοντά τους. Άλλα ζώδια είναι πιο ξεκάθαρα. Θα είναι ειλικρινείς μαζί σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα σε στεναχωρήσουν ή θα σε πληγώσουν.

Εδώ είναι μερικά ζώδια των οποίων οι πράξεις πάντα ταιριάζουν με τα λόγια τους. Ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο εννοεί 100% αυτό που λέει. Δεν βλέπει ποιο είναι το νόημα στο ψέμα. Μερικές φορές, η ειλικρίνειά του μπορεί ακόμη και να του γυρίσει μπούμερανγκ, επειδή δεν φιλτράρει πάντα αυτά που λέει. Παρόλο που τα λόγια του μερικές φορές πληγώνουν, τουλάχιστον ξέρεις ότι αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις. Δεν πρόκειται να σπαταλήσει το χρόνο σου με ψεύτικες υποσχέσεις ή μικρά “λευκά” ψέματα. Μπορείς να πιστέψεις κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του επειδή δεν παίζει παιχνίδια. Άλλωστε είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Πάντα οι πράξεις του ταιριάζουν με τα λόγια του.

Κριός

Ο Κριός δεν φοβάται τις συγκρούσεις, οπότε αν έχει κάτι να σου πει, θα το πει. Επιπλέον, είναι έμπιστος. Όταν αποφασίζει να σε βοηθήσει σε κάτι, δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα. Έτσι, αν σου δώσει μια υπόσχεση, θα την εκπληρώσει. Δεν πρόκειται να βρει δικαιολογίες για να υποχωρήσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα βρει έναν τρόπο να σου δώσει αυτό που θέλεις γιατί εννοεί κάθε του λέξη.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο τείνει να νοιάζεται περισσότερο για την οικογένεια και τους φίλους του παρά για τον εαυτό του. Γι’ αυτό θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάνει τους αγαπημένους του ευτυχισμένους. Ακόμα κι αν πρέπει να κάνει θυσίες ή να κάνουν τα πάντα για να εκπληρώσει μια υπόσχεση, αυτό θα κάνει. Το να απογοητεύσει τους ανθρώπους που βασίζονται σε αυτόν δεν είναι ποτέ μια επιλογή στο μυαλό του. Εννοεί αυτό που λέει και είναι αρκετά ώριμος και υπεύθυνος για να το ακολουθήσει.

Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε έναν Καρκίνο γιατί αν σε απογοητεύσει θα απογοητεύσει τον εαυτό του. Δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει το ότι σε πλήγωσε.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο είναι λογικό, αξιόπιστο και εξαιρετικά επικοινωνιακό. Οι πράξεις του ταιριάζουν πάντα με τα λόγια του γιατί θέλει να θεωρείται αξιόπιστος. Είναι περήφανος για την ευφυΐα του και ξέρει ότι δεν θα ήταν έξυπνο να κοροϊδέψει κάποιον. Ο Παρθένος κάνει πάντα ξεκάθαρες τις προθέσεις του, οπότε αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις. Εάν έχει κάτι άσχημο να σου πει, θα σου το πει, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να τηρήσει κάθε υπόσχεσή του. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους απατεώνες, επομένως σίγουρα δεν θέλει να τον βλέπουν σαν ένα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που ξέρουν τι σημαίνει emotional eating και τρώνε κυρίως junk food