Το να αγαπάς τον εαυτό σου και να έχεις υψηλή αυτο-εκτιμήση από τον εγωισμό είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, πολλοί αποτυγχάνουν να τα διαφοροποιήσουν. Από το να βάζουν τον εαυτό τους πάνω από όλους τους άλλους μέχρι να κάνουν μόνο ό,τι τους συμφέρει, μερικοί άνθρωποι μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά παραδείγματα εγωιστών.

Αν αναρωτιέσαι, από πού κληρονόμησαν αυτό το εγωιστικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς τους, η αστρολογία μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, πριν νιώσεις απογοητευμένη από μια εγωιστική πράξη κάποιου κοντινού σου προσώπου, να έχεις κατά νου αυτά τα 4 ζώδια που μπορεί να είναι εξαιρετικά εγωιστές, σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να είναι επικίνδυνα εγωιστής κατά καιρούς. Εάν πρόκειται για την ικανοποίηση των επιθυμιών του ή για την απόκτηση κάποιου οφέλους, ο Κριός μπορεί να φτάσει στα άκρα. Ένας Κριός δεν θα διστάσει να σου δείξει την εγωιστική πλευρά του, αν αυτό τον ωφελήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι, προτού δείξεις την απόλυτη εμπιστοσύνη σου σε έναν Κριό, βεβαιώσου ότι τον γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος

Ακριβώς όπως ο Κριός, έτσι και οι Παρθένος μπορεί να είναι εξαιρετικά εγωιστής. Αναζητάει το κέρδος σε ό,τι κάνει. Έτσι, αν δεις μια ξαφνική αλλαγή, για καλό, στη συμπεριφορά ενός Παρθένου, ίσως είναι ένα καμπανάκι. Μπορεί να έχεις χάσει ήδη κάτι από αυτόν, χωρίς να το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος μπορεί να είναι εγωιστής, αλλά μερικές φορές. Ωστόσο, είναι σπάνιο για έναν Καρκίνο να σε χρησιμοποιεί για τα δικά του οφέλη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα στην “καλή πλευρά”. Είναι σπάνιο αλλά δεν είναι αδύνατο!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ίσως ο χειρότερος εγωιστής. Αυτός ή αυτή μπορεί να είναι γλυκός απέναντί σου, αλλά δεν θα διστάσει να σε πληγώσει αν αυτό του φέρει κάτι καλό. Είτε πρόκειται για προαγωγή στη δουλειά είτε οτιδήποτε άλλο, μπορεί να σε προδώσει σε ακραίο βαθμό, επειδή είναι απλά χαρακτηριστικό της εγωιστικής προσωπικότητάς του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με ποιον τρόπο οδηγείς τον εαυτό σου στην υπερκόπωση, με βάση το ζώδιό σου