Σε μια νέα συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η Zendaya δήλωσε πως ο πραγματικός φεμινισμός περιλαμβάνει σίγουρα και τις trans γυναίκες.

Όταν τις έγινε ερώτηση σχετικά με το γυναικείο πολιτικό κίνημα, η Zendaya είπε ότι ο αληθινός φεμινισμός πρέπει να περιλαμβάνει “γυναίκες που σου μοιάζουν, γυναίκες που δεν σου μοιάζουν [και] γυναίκες των οποίων οι εμπειρίες είναι διαφορετικές από τις δικές σου”.

“Αυτό περιλαμβάνει τις μαύρες γυναίκες, τις trans γυναίκες, όλες τις γυναίκες”, διευκρίνισε, περιγράφοντας τις σκέψεις της και την προσέγγισή της στο ζήτημα.

Η 25χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει μιλήσει ξανά για την LGBTQ+ κοινότητα, και έχει λάβει και ένα βραβείο Gamechanger από το Gay, Lesbian and Straight Education Network (GLSEN) το 2017. Επίσης πρωταγωνιστεί στο Euphoria, στο πλευρό της Hunter Schafer, παρουσιάζοντας μια μοναδική cis-trans ιστορία αγάπης, πέρα από το Sense8 του Netflix.

Μιλώντας για την Schafer, η Zendaya ανέφερε ότι η συμπρωταγωνίστριά της στο Euphoria της χάρισε μερικά είδη για ζωγραφική για να την κρατήσει απασχολημένη κατά το περσινό lockdown. Ωστόσο, η Zendaya μάλλον είχε υψηλότερες προσδοκίες από τον εαυτό της.

«Αν δεν είναι σαν έργο του Πικάσο από την πρώτη φορά που το κάνω, με στεναχωρεί πολύ», είπε με παράπονο.

Η Zendaya που την 1η Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της , είπε επίσης στο περιοδικό U.K. ότι της αρέσει να κρατά την προσωπική της ζωή ιδιωτική. Και αυτή είναι μια πεποίθηση που διατηρεί από τις μέρες που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Disney Channel, Shake It Up.

Θυμάμαι ότι ήμουν στο Shake It Up και έλεγα “Δεν θα το κάνω αυτό”. “Θα τον φιλήσω στο μάγουλο γιατί δεν με έχουν φιλήσει ακόμα, οπότε δεν θέλω το πρώτο μου φιλί να είναι στην κάμερα », είπε.

Και παρόλο που έως τώρα έχει κάνει σχέση με τον Jacob Elordi, τον John David Washington και τον Zac Efron, η Zendaya επιμένει ότι κάθε σωστός σύντροφός της θα πρέπει να υπερτερεί τόσο του πατέρα της όσο και των αδερφών της. “Καλή τύχη σε όποιον θέλει να το καταφέρει αυτό”, δήλωσε.

Πηγή: them.us