Ο Zac Efron τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει συνηθίσει και τόσο με τις εμφανίσεις του σαν ηθοποιός. Συνήθως επιλέγει διαφορετικούς τρόπους προβολής. Τα reality show από ότι φαίνεται είναι το στοιχείο του. Στις 6 Απριλίου το 2020  θα κάνει πρεμιέρα με ένα show άνευ προηγουμένου. Η εκπομπή θα ακολουθήσει τον Efron στις ζούγκλες ενός απομακρυσμένου νησιού, όπου θα βγει από το δίκτυο για 21 ημέρες.

“Είμαι ενθουσιασμένος για να εξερευνήσω κάθε άγνωστο έδαφος και να ανακαλύψω ποια απροσδόκητη περιπέτεια με περιμένει!” λέει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zac Efron εμφανίζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο. Εμφανίστηκε στην το 2014 στην πρεμιέρα του Running Wild With Bear Grylls, όπου ξεκίνησε ένα διήμερο ταξίδι μέσα από το Catskills. Επίσης ρίσκαρε να πέσει από ένα ελικόπτερο με ελάχιστη ή καθόλου εκπαίδευση στην πτώση.

Off the Grid

Ο Zac Efron έχει ήδη μια εκπομπή που ονομάζεται Off the Grid με το δικό του κανάλι του YouTube, στο οποίο μοιράζεται τις πολλές περιπέτειές του με τον καλύτερο φίλο και τον αδερφό του Dylan Efron. Ταξιδεύουν στον κόσμο και εξερευνούν διαφορετικά μέρη, φυσικά όλα γίνονται με γνώμονα το ρίσκο αφού οι επικίνδυνες σκηνές τους δεν είναι λίγες. Τα νέα επεισόδια δεν εμφανίζονται με κάποιο πρόγραμμα, αλλά μέχρι στιγμής, οι αδελφοί έχουν εξερευνήσει τις Λίμνες Mammoth, Καλιφόρνια, μια “μυστική ψάρεμα” στο Λος Άντζελες, στο Park City, στη Γιούτα και στην κοιλάδα του θανάτου στην έρημο Mojave. Από ό,τι φαίνεται ο κίνδυνος έχει εμφανιστεί για τα καλά στη ζωή τους και φαίνεται να το απολαμβάνουν στο έπακρο.

Από την άλλη δεν αφήνει τους followers του στο Instagram ανενημέρωτους, αφού ανεβάζει πυρετωδώς post από τα ταξίδια του. Του αρέσει να διερευνά και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Πιστεύει ότι η ζωή στην άγρια φύση τον κάνει να αντιληφθεί την ανθρώπινη ύπαρξη.

Featured image: menshelth.com