Βραδινά outfits σημαίνει λάμψη, πολυτέλεια και λίγο sexiness. Όλες μας θέλουμε να λάμπουμε στις βραδινές μας εξόδους καθώς και να φοράμε items που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Σήμερα θα πάρουμε έμπνευση για glam σύνολα από τα πιο in κορίτσια της μουσικής, τις αδερφές Chloe και Halle Bailey .

Διαφάνειες

Μια από τις πιο πολυφορεμένες τάσεις τον περσινό αλλά και τον φετινό χειμώνα, αποτελούν οι διαφάνειες. Πλέον, τις βλέπουμε πολύ κυρίως σε τοπ, τα οποία είναι εξ ολοκλήρου διαφανή. Από μέσα, θα μπορούσες να φορέσεις ένα τοπ ή και bralette και να το συνδυάσεις με μαύρο παντελόνι ή και τζιν.

Κοστούμι

Ποιος είπε ότι τα κοστούμια δεν είναι sexy βραδινά σύνολα; Φόρεσε το δικό σου χωρίς τοπ, με σφιχτά δεμένο στη μέση το σακάκι. Έντονο κραγιόν, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλά παπούτσια κι είσαι έτοιμη!

Total λευκό

Το λευκό, αν συνδυαστεί σωστά, μπορεί να θεωρηθεί από τα τοπ χρώματα για νυχτερινές εμφανίσεις. Προτίμησε το σε φόρεμα, ολόσωμη φόρμα ή λευκό παντελόνι με λευκό τοπ, αν θέλεις κάτι πιο απλό. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με λευκά αξεσουάρ και λαμπερό μακιγιάζ.

Αθλητικά

Τα αθλητικά στοιχεία μπορούν πολύ εύκολα να αποτελέσουν κομμάτι ενός βραδινού look. Μεταμόρφωσε τα αθλητικά σου κομμάτια σε super stylish βραδινές επιλογές, συνδυασμένες πάντα με τον σωστό τρόπο. Φόρεσε τη φόρμα σου σε συνδυασμό με ένα διαφανές τοπ και ψηλά παπούτσια. Sexy μακιγιάζ κι έφυγες!

Βελούδο

Ένα από τα πιο πολυτελή υφάσματα, που μεταμορφώνουν κάθε σύνολο, δεν είναι άλλο από το βελούδο. Σίγουρα δείχνει υπέροχο σε τoπ και απόλυτα εντυπωσιακό σε φορέματα. Δοκίμασε ένα mini βελούδινο φόρεμα με ψηλές, πάνω από το γόνατο, μπότες.