Τα παρακάτω έξι ζώδια δεν περιμένουν. Αν χρειάζεται να κάνουν την πρώτη κίνηση, θα αναλάβουν δράση. Χωρίς πολλές σκέψεις και κουβέντες.

Αιγόκερως

Αν η πρώτη κίνηση είναι στα to-do ενός Αιγόκερου, τότε θα την κάνει. Θα βάλει και τικ δίπλα στο task και θα πάει στο επόμενο. Μόνο λίγο μπορεί να επηρεάσει το συναίσθημα αυτό το ζώδιο. Ο Αιγόκερως είναι περισσότερο των γρήγορων λύσεων, οπότε αν το θέμα είναι να κάνει την πρώτη κίνηση, απλά θα την κάνει. Χωρίς δράματα.

Λέων

Τυπικά, ο Λέων κυνηγάει αυτό που θέλει με ακρίβεια. Είναι συγκεντρωμένος και δεν δέχεται το “όχι” σαν απάντηση. Όχι σημαίνει ναι για ένα Λιοντάρι, και αυτό βολεύει την αυτοπεποίθησή του.

Ξέρει τι πρέπει να κάνει ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, αφού καταλήγει να φαίνεται κάπως αντιπαθητικός και εγωιστής. Θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει τα πράγματα και εκείνος που θα φύγει πρώτος αν χρειαστεί.

Σκορπιός

Επιθετικός από τη φύση του, ο Σκορπιός δεν βλέπει το νόημα στο να περιμένει τον άλλο μέχρι να κάνει την πρώτη κίνηση. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πως ο μόνος τρόπος να το αποκτήσει, είναι να το διεκδικήσει. Έτσι απλά θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Ίσως είναι λίγο υπερβολικός στην αρχή, αλλά αυτό είναι και ένα κομμάτι της γοητείας του Σκορπιού. Θα σε σκοτώσει με καλοσύνη αφού σου έχει τραβήξει με απρόσμενο τρόπο την προσοχή.

Ταύρος

Δεν υπάρχει ντροπαλότητα για έναν Ταύρο που θέλει κάτι. Θα πιέσει την κατάσταση και θα κάνει την κίνησή του. Δεν τον ενδιαφέρει η ευγένεια και το ήπιο φλερτ. Είναι ειλικρινής, άμεσος και συνήθως θέλει την απόλυτη προσοχή σου. Ατελείωτα.

Μην ανησυχείς για το αν είσαι υπερβολικά ντροπαλή. Ο Ταύρος έχει αρκετή προσωπικότητα και για τους δυο σας.

Τοξότης

Με δεδομένο ότι ο Τοξότης έχει ψηλά την ειλικρίνεια και την αλήθεια, αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγματα για εκείνον είναι ή άσπρο ή μαύρο. Αν δηλαδή συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται να γίνει μια κίνηση για να έρθετε κοντά, θα την κάνει πρώτος, αναλαμβάνοντας δράση.

Παρόλο που ίσως νιώσει εκτεθειμένος και ντροπαλός, θα εκτιμήσει την αδρεναλίνη του να είναι εκείνος που θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Κριός

Τι νόημα έχει να περιμένει; Για την Κριό, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα και αυτό σημαίνει πως η πρώτη κίνηση θα γίνει στη στιγμή. Είτε είσαι έτοιμη, είτε όχι.

Είναι επιθετικός. Έχει γεννηθεί για να παίρνει όλα όσα οι άλλοι θεωρούν δικά τους. Δε θα σε μοιραστεί, αλλά και πάλι, όλο αυτό δεν έχει να κάνει με σένα, αλλά με εκείνον.

Πηγή: yourtango.com

featured image: Unsplash