Στις 8 Μαρτίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό style & beauty brunch στο Le Cercle de Salonique, στη Θεσσαλονίκη.

Προσωπικά styling & beauty tips και tricks!

Σε αυτό το μοναδικό hands on workshop, θα δεις live, από την αρχή ως το τέλος την επιλογή των ρούχων, των αξεσουάρ, του make up αλλά και την εφαρμογή όλων αυτών σε μια πραγματική γυναίκα, σε πραγματικές συνθήκες με πολύ διασκέδαση και πολύ στυλ. Παράλληλα εκεί δίπλα σου θα υπάρχει και κυριακάτικο brunch, επιμελημένο από το Urban Deli, με καφέ και ποτό. Στο τέλος θα πάρεις tips και tricks ειδικά για σένα και την προσωπικότητα σου από την Κατερίνα και την Έλενα.

Personal Styling – Κατερίνα Γιαννακάκη

Τι είναι τα statements και ποια είναι τα basic κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου; Πως να βρεις τη δική σου μοναδική στιλιστική ταυτότητα; Πως να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και να εκφράσεις την προσωπικότητα σου μέσα από την εικόνα σου λαμβάνοντας όμως υπόψη τα περιβάλλοντα στα οποία κινείσαι; Αυτά και άλλα πολλά θα συζητήσουμε παρέα σε μια μοναδική εμπειρία personal styling. Θα δοκιμάσεις ρούχα, θα δεις στην πράξη πως λειτουργούν οι τεχνικές και θα πάρεις προσωπικές συμβουλές!

Beauty coaching – Έλενα Παλικαροπούλου

Πως θα χρησιμοποιήσεις το makeup για να ολοκληρώσεις την εικόνα σου και να αναδείξεις την προσωπικότητα σου; Ποια είναι τα δικά σου χρώματα και ποιες οι τεχνικές θα χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητα σου για να χτίσεις το δικό σου προσωπικό beauty look, με βάση την προσωπικότητα και τις συνήθειές σου; Αυτά θα σου δείξει η Έλενα Παληκαροπούλου για να δημιουργήσεις τα δικά σου beauty rituals.

Κλείσε τη θέση σου τώρα για να ζήσεις εδώ!