Στα πλαίσια του εθελοντισμού και της αλληλοστήριξης παραδίδεται προς λειτουργία και χρήση σήμερα, η διαδικτυακή πλατφόρμα Voithise.com με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία της Ανάγκης και τη διαχείριση της Προσφοράς από συνάνθρωπο προς συνάνθρωπο.

Με κίνητρο την τεράστια ενεργοποίηση αλληλεγγύης προς τους παθόντες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Ελλάδα, η νεοσύστατη ομάδα του Voithise.com πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας. Στόχος μας να χτίσουμε τη γέφυρα ανάμεσα σε όσους έχουν ανάγκη και εκείνους που μπορούν να προσφέρουν, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς αφανείς σκοπούς και γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Δες τις προσφορές αγαθών που έχουν αναρτηθεί από συνανθρώπους μας και επικοινώνησε απευθείας μαζί τους για να σε βοηθήσουν. Αν δεν βρεις αυτό που χρειάζεσαι, ανάρτησε ανώνυμα τη δική σου ανάγκη, δημιουργώντας λογαριασμό στη σελίδα και συμπληρώνοντας τη φόρμα ζήτησης.

Δες τις ανάγκες που έχουν αναρτηθεί από ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά σου και επικοινώνησε απευθείας μαζί τους αν μπορείς να διαθέσεις αυτά που ζητάνε. Εναλλακτικά, ανάρτησε τη δική σου προσφορά με αγαθά ή υπηρεσίες που μπορείς να προσφέρεις, δημιουργώντας λογαριασμό στη σελίδα μας και συμπληρώνοντας τη φόρμα προσφοράς.

Προσφέροντας έναν κοινό διαδικτυακό χώρο αλληλοβοήθειας στους συνανθρώπους μας πιστεύουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί το πιο σημαντικό. Η οποιαδήποτε προσφορά να φτάσει στοχευμένα στο συνάνθρωπό μας που την έχει πραγματικά ανάγκη, εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα, αποτελεσματικά.

Το Voithise.com κωδικοποιεί τις κατηγορίες όπου υπάρχει προσφορά και προσφέρει άμεση πρόσβαση των χρηστών ανώνυμα σε αυτές τις πληροφορίες. Ταυτόχρονα, δημοσιεύει πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες, δράσεις, καμπάνιες ή και σημεία προσφοράς.

Ξέρουμε τις αδυναμίες που μας φέρνουν σε τραγωδίες. Ξέρουμε και τις δυνάμεις που μας βοηθάνε να τις ξεπεράσουμε και είναι πάντα συλλογικές. Φτιάξαμε το Voithise.com σε 48 ώρες για να κάνουμε την αλληλεγγύη εύκολη και αποτελεσματική.

Μπες τώρα και βοήθησε.

Site: Voithise.com

Facebook: https://www.facebook.com/voithise/

Twitter: https://twitter.com/voithise

E-mail: [email protected]