Ενώ η Victoria Beckham αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της ομορφιάς, μαθαίνουμε ότι η προσέγγισή της για το beauty συνοψίζεται κάπως έτσι: “Όλα ξεκινούν από μέσα”.

Μιλώντας στην The Telegraph για τα σχέδια της για την Victoria Beckham Beauty, η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε τη δική της θεωρία για την ομορφιά. Είπε πως έχοντας διαβάσει ότι το κλειδί για λαμπερή επιδερμίδα είναι το να καταναλώνεις τη σωστή ποσότητα λιπαρών, “τρώει τρία με τέσσερα αβοκάντο τη μέρα”.

Από διατροφική σκοπιά, τα αβοκάντο είναι θεωρούνται πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών και βιταμίνης Ε. Υπάρχει μια θεωρία που υποστηρίζει ότι τρώγοντας αρκετά από αυτά τα “υγιεινά” λιπαρά, κρατάς το δέρμα σου ενυδατωμένο και ελαστικό. Η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, βοηθώντας και προστατεύοντας τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, που έχει συνδεθεί με τη γήρανση.

Ωστόσο, η Beckam δηλώνει στο site: “Δεν έχει να κάνει με το ότι θέλω να φαίνομαι νεότερη”. Αυτό ταιριάζει στις αξίες του brand. Η ηθική του άλλωστε περιστρέφεται γύρω από το #notperfect, το οποίο κυριαρχεί και στη social παρουσία της εταιρίας.

Μάλιστα, στο press launch της Victoria Beckham Beauty, ανέλυσε τι ακριβώς εννοεί με αυτή της τη στάση:

“Δεν πρόκειται να βγω εκεί έξω με προϊόντα που λένε ότι θα διώξουν τις ρυτίδες. Γιατί αυτά είναι βλακείες. Πιστεύω πως πρέπει να γιορτάζουμε αυτό που είμαστε”.

Αν αυτό περιλαμβάνει το να τρώμε αρκετά αβοκάντο μες στη μέρα ή το να φοράμε ματ κραγιόν και μαύρες σκιές για smoky eye, let’s do this!

Featured image: harpersbazaar.com