Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω».

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στην απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ, την οικογένεια του και για τη σύζυγό του, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

 «Εγώ ήμουν γύρω από κάτι που λάτρευα. Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα θα της τα δώσω πίσω απλόχερα», είπε τρυφερά ο Βασίλης Σπανούλης για την Ολυμπία Χοψονίδου.

«Είμαι λίγο γκρινιάρης παραπάνω, προσπαθώ να σπαταλήσω την ενέργειά μου για να μην τα φορτώνω όλα στα γυναίκα μου. Δόξα τω Θεώ η Ολυμπία είναι καταπληκτική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά», είπε τονίζοντας πόσο περήφανος είναι για τη σύζυγό του.

«Η Ολυμπία όλα αυτά τα χρόνια, μου έκρυβε πράγματα για να είμαι ήρεμος. Τώρα, μου τα λέει σιγά-σιγά, μου αποκαλύπτει διάφορα».

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας μίλησε συγκινημένος και για τα παιδιά του:

«Είναι ευλογία τα παιδιά μου. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Η γυναίκα μου είναι που τραβάει τα περισσότερα. Θέλησα έναν σωστό άνθρωπο και σταθερό στις αξίες του και σκληρό για να μεγαλώσει μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι μια καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια καταπληκτική σχέση με τα παιδιά. Είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά τις παραδοσιακές αρχές της οικογένειας».

https://www.youtube.com/watch?v=8Z1HZjrm0Yo&ab_channel=Zappitshow