Υπάρχουν πολλά στερεότυπα για τους Παρθένους. Συχνά χαρακτηρίζονται ως ιδιόρρυθμοι, επικριτικοί και μη διασκεδαστικοί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι οι Παρθένοι, εκτός από το ίδιο ζώδιο, μοιράζονται και τα ίδια χαρακτηριστικά. Μπορεί να μοιράζονται ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου, αλλά μπορεί να επικοινωνούν, να εκφράζονται, να συμπεριφέρονται στις σχέσεις, να επεξεργάζονται τα συναισθήματά τους και να επιδιώκουν τους στόχους τους με πολύ διαφορετικούς τρόπους.

Εδώ θα δεις 4 τύπους Παρθένων που μπορεί να έχεις συναντήσει και εσύ τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου.

Ο σιωπηλός παρατηρητής

Ο Παρθένος είναι ένα από τα πιο οξυδερκή ζώδια του ζωδιακού κύκλου και είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστούμε πόσο παρατηρούν τους άλλους. Μπορεί να νομίζεις ότι επειδή είναι τόσο καλός φίλος και ακροατής γνωρίζει όλα όσα πρέπει να ξέρει για εσένα, αλλά μην ξεγελιέσαι. Ο Παρθένος έχει πολλά κόλπα στο μανίκι του που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν.

Ο manager

Από τις δεξιότητές του στη γρήγορη επίλυση προβλημάτων μέχρι τη λογική του προσέγγιση σε δύσκολες συζητήσεις, αυτό ο Παρθένος φαίνεται να τα έχει όλα τακτοποιημένα. Καθώς τον παρακολουθείς να κάνει πολλαπλές εργασίες σε καθημερινή βάση, ίσως αναρωτιέσαι πώς τα καταφέρνει. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τάση του Παρθένου για υπερβολική σκέψη και προγραμματισμό για σχεδόν οποιοδήποτε (αλλά κυρίως το χειρότερο) σενάριο.

Ο αναλυτής

Όλοι οι Παρθένοι έχουν έντονη την αίσθηση της πρακτικότητας, αλλά αυτός ο Παρθένος τείνει να προσεγγίζει τη ζωή με μια ακόμη πιο αναλυτική και ορθολογική νοοτροπία. Είναι ο πιο λογικός και διανοούμενος από τους Παρθένους, καθώς είναι ευλογημένος με το μεγαλύτερο μέρος της έξυπνης και πνευματικής επιρροής του Ερμή. Διαπρέπει στο να κάνει λεπτομερή σχέδια, να εκφράζεται με τάξη και να βλέπει τυπογραφικά λάθη που οι άλλοι χάνουν.

Ο σοφός

Αυτός ο Παρθένος έχει επίγνωση της υγείας του και δίνει προτεραιότητα στο φυσικό του περιβάλλον. Και, αν τον πλησιάσεις αρκετά, θα επενδύσει ευχαρίστως και στην ευημερία σου. Αυτός είναι ο Παρθένος με τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσεις αν χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί ή δεν θα κάνει για να βελτιώσει τα πράγματα.

Αυτός είναι οι πιο αξιόπιστος άνθρωπος και δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τους φίλους ή την οικογένειά του όταν τον χρειάζονται. Είναι υποστηρικτικός και θα αγωνιστεί για τους ανθρώπους στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα ζώδια που δεν μπορούν να διαχειριστούν τις αποτυχίες