Υπάρχει ένα νέο μονόγραμμα που βλέπουμε στις τσάντες των fashionistas αυτό το φθινόπωρο: ένα χρυσό JC. Το brand που κρύβεται πίσω από αυτό; Ο οίκος Jimmy Choo, που τόσα χρόνια φροντίζει όλες οι γυναίκες του πλανήτη να έχουν τα πιο κομψά παπούτσια. Πλέον μας εφοδιάζει και με ατελείωτα, διαχρονικά αξεσουάρ που θα μείνουν παντοτινά στη ντουλάπα μας. Μέσα σε αυτά και με την τσάντα που θα καθορίσει τη μόδα του φετινού φθινοπώρου.

Το νέο μονόγραμμα κάνει το ντεμπούτο του στη συλλογή τσαντών Varenne. Τρία ξεχωριστά στυλ- μία cross-body, μία shoulder-bag και μία τσάντα χειρός με πιο σφαιρικό σχήμα- ολοκληρώνουν την κλασσική “οικογένεια” Jimmy Choo.

Η bowler bag, μία τσάντα που θυμίζει πυραμίδα και σφαίρα ταυτόχρονα, είναι η ηρωίδα της συλλογής. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμη χάρη στο δερμάτινο λουράκι το οποίο κάνει αντίθεση με το χρώμα της υπόλοιπης τσάντας. Έχει ήδη αγαπηθεί από τις κοπέλες στο χώρο της μόδας όπως η στυλίστρια Charlotte Groeneveld.

Χρειάστηκαν 40 σκίτσα σε διάστημα τριών μηνών για να επιτευχθεί η τέλεια bowling bag. Το τελικό σχέδιο δημιουργήθηκε από 160 διαφορετικά κομμάτια χρησιμοποιώντας 72 σχέδια από έξι τεχνίτες στην Ιταλία. Η τσάντα διατίθεται σε 7 χρώματα: μαύρο, μπορντό, πορτοκαλί-καφέ, σκούρο πράσινο, μπλε-μωβ, μενεξεδί και κεραμιδί.

 

Σε κάθε μία από τις νέες τσάντες, το μονόγραμμα JC είναι κατασκευασμένο από τρία τεμάχια από επιμεταλλωμένο ορείχαλκο που έχουν σχισθεί, βουρτσιστεί και γυαλιστεί πριν βιδωθεί και στερεωθεί πάνω στην τσάντα.

Η κυκλοφορία της συλλογής Varenne δείχνει τη φιλοδοξία, τη δύναμη και το πάθος πίσω από τον Jimmy Choo – όχι μόνο για αυτή τη σεζόν, αλλά και στη γενικότερη φιλοσοφία του brand. Ως Creative Director, η Sandra Choi είπε στην British Vogue, “Θέλω σε οτιδήποτε κάνουμε να έχουμε έναν συντονισμό και μια διαχρονικότητα. Είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας και το σεβόμαστε. Το νέο μας μονόγραμμα είναι μια γιορτή γι ‘αυτό. Γιορτή της πολύπλευρης ταυτότητας του Jimmy Choo και της γυναίκας στην οποία απευθυνόμαστε”.

Images: vogue.co.uk