Από την ημέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται το Fleabag, ο Andrew Scott θεωρήθηκε αμέσως ο πιο hot παπάς που έχει περάσει από τις οθόνες. Κανείς δεν ασχολήθηκε με την καριέρα του πριν από αυτό, χάρη στην Phoebe Waller Bridge. Ο επόμενος του ρόλος είναι φυσικό να κερδίσει όλη την προσοχή του κόσμο. Πόσο μάλλον αυτός ο ρόλος. Ο Andrew Scott πετάει τα ράσα – για άλλη μια φορά- και γίνεται ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλει, στη σειρά Ripley.

Πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου της Patricia Highsmith επί της οθόνης

Μετά την ταινία με τον Matt Damon το 1999 και ποικίλες ομώνυμες θεατρικές παραστάσεις, ήρθε η ώρα για μια αντίστοιχη σειρά. Ο Steven Zaillian ανέλαβε ως συγγραφέας και σκηνοθέτης το έργο αυτό ώστε να αποτελείται από 8 επεισόδια. Στη σειρά θα δούμε τον ομώνυμο χαρακτήρα τη δεκαετία του ’60 να ταξιδεύει από την Νέα Υόρκη στην Ιταλία. Τον έχει προσλάβει ένας πολύ πλούσιος άντρας ώστε να πείσει τον γιο του να γυρίσει πίσω. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για ψυχολογικό θρίλερ οπότε τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τόσο απλά και ομαλά. Αν έχει τύχει να διαβάσεις το βιβλίο ή να δεις κάποια παλιότερη ταινία, την συνέχεια την ξέρεις. Μένει μόνο να δούμε πώς θα χειριστεί το θέμα ο νέος δημιουργός.

Κι όλα αυτά τα νέα ήρθαν λίγες μέρες αφού η σειρά Fleabag σάρωσε στα βραβεία Emmy. Άλλες εμφανίσεις του Andrew Scott στις οθόνες μας είναι η σειρά Sherlock όπου υποδύεται τον evil χαρακτήρα Moriarty, η ταινία Spectre αλλά και η πρώτη του συμμετοχή στο Black Mirror. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη του δουλειά μετά το Fleabag, όπου συμμετέχει στο επεισόδιο Smithereens της 5ης σεζόν.

Όσο για τη σειρά που βρίσκεται πλέον επίσημα στα σκαριά, η πρώτη σεζόν θα έχει να κάνει με το πρώτο βιβλίο της σειράς που αναφέραμε παραπάνω. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά εδώ είμαστε πάνω από τα πληκτρολόγια και περιμένουμε. Επειδή όμως η επιτυχία είναι σίγουρη και λογικά οι περιπέτειες του κύριου Ρίπλει θα συνεχιστούν, ίσως δούμε και άλλα βιβλία της Highsmith με τον κεντρικό χαρακτήρα να μεταφέρονται στην οθόνη.

Featured Image: huffpost.com