Ας εξομολογηθούμε ότι είμαστε πολλοί αυτοί που στολίζουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο και μόνο για τη χαρά που μας δίνουν τα αναμμένα λαμπάκια κάθε βράδυ.

Τα φωτάκια τα αγαπάμε. Και θέλουμε να είναι στον χώρο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στο σαλόνι μας, στο υπνοδωμάτιο μάς, στην κουζίνα μας. Εάν όμως αναρωτιέσαι πως να διακοσμήσεις το σπίτι σου με φωτάκια, χωρίς να μοιάζει με χριστουγεννιάτικο πλατό εκπομπής, τότε εδώ θα δεις τους έξι πιο έξυπνους τρόπους.

Αναβάθμισε τον καθρέφτη σου

Κάνε το δωμάτιο σου να μοιάζει με καμαρίνι του παλιού καλού Hollywood. Μπορείς να διακοσμήσεις τον καθρέφτη σου με φωτάκια είτε γύρω γύρω είτε μόνο από την μια πλευρά.  Αυτή η πινελιά θα δώσει στο δωμάτιο τη λάμψη που χρειάζεται!

Στο γραφείο σου

Τώρα είναι η  ώρα να μεταμορφώσεις το γραφείο σου σε ένα πιο καλαίσθητο μέρος. Τώρα που περνάς την περισσότερη ώρα της ημέρας σου σε αυτό! Μπορείς να κρεμάσεις φωτάκια είτε στα ράφια σου είτε ακόμα και γύρω από κάποιους πίνακες ή έργα τέχνης.

Ένας ουρανός με αστέρια

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aker Interiors (@akerinteriors)

Και αφού δεν μπορείς να κοιμηθείς έξω στη φύση γιατί να μη φέρεις τη φύση στο υπνοδωμάτιο σου; Δοκίμασε να στερεώσεις μερικές σειρές φωτάκια στο ταβάνι πάνω από το κρεβάτι σου και θα ζήσεις σίγουρα παραμυθένιες βραδιές.

Στο μπαλκόνι σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα βράδυ καλοκαιριού στο μπαλκόνι με καλό κρασί και ακόμα καλύτερη παρέα. Αυτή η εικόνα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν προσθέσεις στο σκηνικό και μια σειρά φωτάκια στη μία πλευρά του μπαλκονιού.

Στόλισε τα φυτά σου

Όχι, δεν χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα για να ταιριάζουν τα φωτάκια μαζί με ένα πράσινο στοιχείο. Ίσα ίσα, τα φωτάκια στα φυτά δημιουργούν μια εικόνα σαν να έχεις βρεθεί μόλις σε μια εσωτερική αυλή στην Κούβα. Τι λες;

Μια φωτεινή γωνιά

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeska Hearne (@lobsterandswan)

Δημιούργησε μια γωνιά στο σπίτι σου που εκεί θα τοποθετήσεις όλα την αγάπη σου για τα φωτάκια. Αυτό μπορεί να είναι απλά μια σειρά φωτάκια στον τοίχο ή ένα side table με ένα βάζο γεμάτο με αυτές τις μικρές φωτεινές λεπτομέρειες.

featured photo: hgtv.ca