Εάν έχεις αδέλφια ξέρεις. Υπάρχει συνήθως ένας περίεργος δεσμός με τα αδέλφια που όσο και εάν έχεις ψάξει κατά τη διάρκεια της ζωή σου δεν τον έχεις βρει αλλού. Υπάρχουν όμως τρία ζώδια που είναι πιο κοντά με τα αδέλφια τους, όσο κανένας άλλος. Αυτά είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι και τα τρία ζώδια του νερού!

Καρκίνος: Σχεδόν ”πνίγει” τα αδέλφια του με τη στοργή του

Οι Καρκίνοι νοιάζονται για τους φίλους και την οικογένειά τους περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Επομένως, και ο δεσμός που έχει με τα αδέλφια του είναι ιερός. Έχουν μια απίστευτη διαίσθηση που τους επιτρέπει να ξέρουν ακριβώς τι έχει πάει στραβά στη ζωή των αδελφών του. Και θα τρέξουν αμέσως να τους σώσουν. Θα σταματήσουν ότι και εάν κάνουν εάν τους ζητήσει βοήθεια κάποιο από τα αδέλφια τους.

Αν και είναι γνωστό ότι ο Καρκίνος είναι υπερπροστατευτικός και μπορεί να πνίξει τον άλλον με τη φροντίδα του, τα πλεονεκτήματα του υπερτερούν κατά πολύ. Είναι πάντα εκεί για να σας μιλήσει γλυκά και να σου πει πόσο όμορφη είσαι, και σήμερα.

Σκορπιός: Θα καταστρέψει οποιονδήποτε πειράξει τα αδέλφια του

Ο δεσμός μεταξύ ενός Σκορπιού και των αδελφών του είναι αμετάβλητος και δεν τον κλονίζει τίποτα και κανένας. Εάν έχεις σκοπό να κάνεις κακό σε κάποιον που έχει έναν Σκορπιό αδελφό, καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Θα σου κάνει αδιανόητα πράγμα προκειμένου να σε εκδικηθεί. Η αγάπη για τα αδέλφια του είναι βαθιά, έντονη και αδιαπραγμάτευτη.

Ένας Σκορπιός δεν αφήνει πολλούς ανθρώπους να μπουν στην καρδιά του. Είναι από τη φύση του δύσπιστος και τείνει να γίνεται μια προστατευτική ασπίδα για τους αγαπημένους του. Τα αδέλφια του είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που εμπιστεύεται. Και χωρίς αυτά νιώθει ολομόναχος.

Ιχθύς: Νιώθει εντελώς χαμένος χωρίς τα αδέλφια του

Για τους Ιχθείς τα αδέλφια τους είναι το ασφαλέστερο μέρος της ζωής τους. Παρόλο που πολλές φορές έχουν την ανάγκη να  απομακρύνονται από όλες, πάντα γυρνάνε εκεί. Νιώθουν πως κανείς δεν τους καταλαβαίνει, κανείς δεν τους δίνει την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και στην ονειροπόληση που τόσο έχουν ανάγκη. Μόνο τα αδέλφια τους. Χωρίς αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Και φυσικά, κανείς δεν κάνει τίποτα καλύτερα από ότι τα αδέλφια του! Αυτή είναι και μια αιτία τσακωμού με τους φίλους αλλά και τους συντρόφους ενός Ιχθύ.

featured photo: unsplash.com/@mihaiteslariu0