Ακολουθούν τα trends στη διακόσμηση που αγαπούν οι millennials αλλά οι designers έχουν βαρεθεί.

Υπερβολικά πολύ terrazzo

Τα trends στη διακόσμηση που αγαπούν οι millennials αλλά οι designers τα έχουν βαρεθεί
chiccacasa.com

Τεχνικά, δεν ανακάλυψαν οι millennials το terrazzo, ωστόσο έπαιξαν το ρόλο τους στο να επιστρέψει ως τάση στη διακόσμηση. Το πρόβλημα είναι στην υπερβολή. Terrazzo παντού. Βλέπουμε αυτό το pattern παντού στα σπίτια των millennials.

Υπερβολή στα φυτά

bohemianlifestyles.com

Οι “γονείς” φυτών ίσως εκνευριστούν με το συγκεκριμένο. Ενώ τα φυτά γενικά βελτιώνουν τον ύπνο, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και κρατούν το stress μακριά, η υπερβολή και πάλι είναι λάθος. Τα σπίτια των μιλενιαλς είναι γεμάτα φυτά. Παντού. Ιδανικά, θα έβαζαν λίγο περισσότερη σκέψη σε ό,τι έχει να κάνει με τις θέσεις των φυτών, τους λόγους που τα επιλέγουν αλλά το ρόλο τους στη διακόσμηση.

Τρόλεϊ bar

Τα trends στη διακόσμηση που αγαπούν οι millennials αλλά οι designers τα έχουν βαρεθεί
decorrea.com

Πρόκειται για το item διακόσμησης που βλέπουμε παντού στο Instagram. Πέραν του ότι φαίνεται επικίνδυνο, δηλαδή σκέψου να έχεις πάνω την αγαπημένη σου premium τεκίλα και να παίζει ο σκύλος σου εκεί γύρω, είναι πλέον παντού. Σε κάθε post στο Instagram και σε κάθε pin στο Pinterest. Αντί αυτού, μια καλή επένδυση θα ήταν ένα buffet τραπέζι, όσο πιο minimal γίνεται.

Όλη η rustic αισθητική

Τα trends στη διακόσμηση που αγαπούν οι millennials αλλά οι designers τα έχουν βαρεθεί (3)
googodecor.com

Αρκετά με τα ξεθωριασμένα έπιπλα και τους rustic τόνους. Η όλη αισθητική της “σύγχρονης φάρμας” είναι υπέροχη, αλλά είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Την αγαπάμε, αλλά τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Ούτε οι τάσης στο decoration. Ας αρχίσουμε να υποδεχόμαστε και πιο σύγχρονα items τώρα.

Τα έπιπλα από αλυσίδες οικιακών ειδών

Τα trends στη διακόσμηση που αγαπούν οι millennials αλλά οι designers τα έχουν βαρεθεί
burkatron.com

Πλέον μπορείς να αγοράσεις το οτιδήποτε online. Στρώμα; Καναπέ; Όλα ένα click μακριά. Ναι, είναι βολικό και πολλές φορές οικονομικό, αλλά τι γίνεται με τη μοναδικότητα και την προσωπική αισθητική; Καλό δε θα ήταν σιγά σιγά να επενδύουμε; Σε έπιπλα που έχουμε φανταστεί και περιμένουμε από τον επιπλοποιό να τα δημιουργήσει; Σε χρώματα και συνθέσεις που δε θα βρούμε και στο διπλανό διαμέρισμα; Food for thought.