Συγκεντρώσαμε όλες τις τάσεις στη διακόσμηση που είδαμε σε διάφορα ξενοδοχεία του εξωτερικού και θέλουμε να αντιγράψουμε. Το σκεπτικό; Αφού δεν μπορούμε να κλείσουμε δωμάτιο για αυτό τον Αύγουστο -κατά πάσα πιθανότητα ούτε για τον επόμενο- ας φέρουμε την αισθητική τους στον χώρο μας τουλάχιστον.

Σκάλες με μοτίβο

Έχουμε πάθει μια μανία με αυτές της patterned σκάλες και σίγουρα είναι μια προσθήκη που μπορείς να κάνεις κι εσύ στον δικό σου χώρο. Αν νοικιάζεις το σπίτι που μένεις -ή δεν μπορείς να αποφασίσεις- μπορείς να αγοράσεις αυτοκόλλητα πλακάκια για να πειραματιστείς και να δεις αν αυτό το trend ταιριάζει πραγματικά σε εσένα.

Minimal αισθητική με χρώματα

Μερικές προσθήκες χρωμάτων με μαξιλάρια ή κάποια patterns στα πλακάκια δαπέδου είναι ο,τι πρέπει για να διατηρήσεις την minimal αισθητική που σου αρέσει χωρίς ο χώρος να κινδυνεύει να γίνει βαρετός.

Αυλές με ωραία μοτίβο

Πλακάκια με ωραία μοτίβο μπορούν να μετατρέψουν την αυλή ή το μπαλκόνι σου σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ιδανικά, οι υπόλοιπες επιλογές στον χώρο θα πρέπει να είναι minimal. Ένα από ξύλινο τραπέζι ή μια πολυθρόνα σε nude αποχρώσεις θα είναι ο,τι πρέπει.

Statement κεφαλάρια κρεβατιών

Για ακόμα μια φορά γίνεται σαφές πως ο μινιμαλισμός μπορεί να έχει χρώμα. Ιδανικά, κρατάς τα σεντόνια σε πιο ήπιους τόνους.

Pop φωτιστικά

Διάλεξε ένα εκκεντρικό φωτιστικό για τον βασικό χώρο του σπιτιού σου. Χρωματικά μείνε σε θερμούς τόνους, αλλά όχι υπερβολικά έντονους.

Items για πολλές χρήσεις

Έπιπλα που μπορούν να φανούν χρήσιμα με διάφορους τρόπους, όπως μικρά σκαμπό που μπορούν να φανούν βοηθητικά δίπλα στο βασικό coffee table του σαλονιού σου.

Mix&Match

Μπορείς να συνδυάσεις items από διάφορα στυλ και αισθητικές. Bohemian, minimal και κλασικά, όλα στον ίδιο χώρο από λίγο.

Δες ακόμαΤα λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ οι άνθρωποι με στυλ


featured photo: unsplash.com