Μπορεί οι εβδομάδες μόδας να είναι παγκοσμίως γνωστές κυρίως σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, ωστόσο καλά κρατεί και η φήμη της εβδομάδας μόδας στην Ρωσία. Έτσι, σειρά είχε η πρωτεύουσα του αριστοκρατικού στυλ, η Μόσχα, όπου Ρώσοι σχεδιαστές είχαν να προτείνουν με το δικό τους Σοβιετικό ύφος νέες τάσεις, όπως ακριβώς έκαναν και οι στυλάτες Ρωσίδες, όπου ως σύγχρονες τσαρίνες ανέδειξαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τις ευρέως γνωστά πια trends.

sv_rfw-1

Τα μακριά παλτό ήταν το νούμερο ένα πανωφόρι που προτίμησαν και μας ώθησαν να το δοκιμάσουμε και να το προσαρμόσουμε στα «μέτρα» μας. Πρακτικό αλλά και ζεστό, αποτελεί πια το Α και το Ω της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Puffy jackets, μπουφάν αθλητικού στυλ με έξτρα όγκο και ταυτόχρονα έξτρα στυλ. Παύουν πλέον να θεωρούνται αθλητικό κομμάτι μιας και ο συνδυασμός τους με πιο θηλυκά ρούχα μπορούν αυτόματα να αλλάξουν χαρακτήρα στο σύνολό σας.

Η δεκαετία του 80 επέστρεψε, φέρνοντας στο προσκήνιο το πιο θηλυκό καλσόν που δημιουργήθηκε ποτέ. Το διχτυωτό καλσόν έχει ανέβει ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών που το συνδυάζουν είτε με μίνι φούστες είτε αφήνοντας το να φαίνεται διακριτικά με cropped παντελόνια.

sv_rfw-5

sv_rfw-2

Μόδα και στυλ παλιάς σχολής με τα Vans old skool, χαρίζουν αέρα ενός skater girl που πολλοί θα θαυμάσουν και θα θέλουν να αντιγράψουν.

sv_rfw-3

Είσαι λάτρης του λευκού και το φοβάσαι τον χειμώνα. Το winter white, είναι αναμφίβολα η τάση που θα αγαπήσουν ακόμη και οι πιστές ακόλουθοι του μαύρου μιας και κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας στην παγωμένη Μόσχα, ανακαλύφθηκαν τρόποι να το φορέσεις και να το υποστηρίξεις.

sv_rfw-4