Ειναι τολμηρο να... της Iskra Lawrence

Όταν ακους ‘γυναίκα με καμπύλες’ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Μήπως τα πολύ αδύνατα πόδια σου; Γιατί όταν σκεφτόμαστε τα σώματά μας τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά απ’ ότι τα βλέπουν οι άλλοι, και είναι πολύ εύκολο να ξεχνάμε πόση δύναμη μπορεί να έχει ένα σώμα μας. Πόση δύναμη έχει η άσκηση, ο χορός και το τραγούδι. Γιατί το σώμα μας μας αφήνει να κάνουμε όλα τα παραπάνω αλλά μας αφήνει να τρώμε και όλα αυτά που θέλουμε. Ναι, κι εκείνο το καταραμένο cheesecake.

Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ για το γυναικείο σώμα Straight/Curve, η Iskra Lawrence μοιράζεται μαζί μας έξι τρόπους με τους οποίους μπορείς να τολμήσεις μέσα απ’ το σώμα σου.

1. Γιατί είναι τολμηρό να βγεις έξω χωρίς make up.

Είμαστε περικυκλωμένοι με #nomakeup selfies, φίλτρα και creative contouring. Πράγμα που μας κάνει να νιώθουμε γελοία άβολα με τον εαυτό μας. Όμως, υπάρχουν μερικές περιστάσεις που απλώς δεν χρειάζεται να βαφτείς. Και αυτό είναι τολμηρό τη σήμερον ημέρα.

A photo posted by Iskra lawrence (@iamiskra) on

2. Γιατί είναι τολμηρό να αντιμετωίζεις τους haters σου. Ειδικά όταν έχεις μερικά παραπάνω κιλά, οι χέιτερς πολλαπλασιάζονται δραματικά. Περπατάς στο δρόμο και ακούς ανθρώπους να βγάζουν τα δικά τους κόμπλεξ πάνω σου. Κάνε αυτό που θέλεις και κάντο περήφανα. ‘Οπως η Iskra, που αποφάσισε να μετονομάσει την κυτταρίτιδά της ‘tiger stripes’. Καλό.
A photo posted by Iskra lawrence (@iamiskra) on

3. Είναι τολμηρό να πας κόντρα στους κανόνες τις μόδας.

Με κλασική ερώτηση την “τι φοράς για τα κιλά σου;” και κλασική απάντηση “ό,τι θέλω”.  Εντάξει, όλοι ξέρουμε τους βασικούς κανόνες στο ότι οι ρίγες σε κάνουν πιο πλατιά, το μαύρο αδυνατίζει και αν δεν έχεις φλάτ στομάχι δεν μπορείς να φορέσεις crop top. Άσε μας κουκλίτσα μου.

A photo posted by Iskra lawrence (@iamiskra) on

4. Είναι τολμηρό το να αγαπάς τον εαυτό σου.  Είναι κάτι που ακούγεται απλό μα δεν είναι ούτε λίγο. Γιατί πάντα κάτι θα σου φταίει, κάτι πάντα θα σου λείπει. Ή θα έχεις παραπάνω. Όπως τα κιλά.
A photo posted by Iskra lawrence✨ (@iamiskra) on

Αλλά να σου πω κάτι, ίσως να ήρθε η ώρα να τολμήσεις.

Δες το τρέιλερ του Straight/Curve εδώ.