Στη σεζόν του απρόβλεπτου καιρού και των μη σταθερών θερμοκρασιών, υπάρχει ένα item που εξυπηρετεί όλες τις συνθήκες. Ναι, το trench coat. Και σε περίπτωση που το έχεις αναζητήσει αλλά δε μπορείς να βρεις το ιδανικό, όπως το ονειρεύσαι: Μάλλον δεν ξέρεις το brand Sézane.

Το γαλλικό brand, Sézane, λάνσαρε και πάλι το μπεζ-χακί trench coat του και μας υπενθυμίζει πώς ακριβώς είναι το ιδανικό design του.

Όταν πρωτοσχεδίασε το “Scott Trench Coat”, την προηγούμενη χρονιά, το brand έφτασε σε σημείο να έχει συμπληρώσει λίστα αναμονής 10.000 ατόμων. Φέτος, το Scott επανακυκλοφόρησε, και μαντεύουμε πως για ακόμα μια φορά η ζήτηση θα ξεπεράσει την προσφορά. Αυτό το λες και εμπορική επιτυχία για μια εταιρία.

Σε τιμή γύρω στα 200 δολάρια, το Scott είναι ο ορισμός του ιδανικού trench coat. Μπεζ, με μήκος λίγο πάνω από τα γόνατα και ζώνη στη μέση. Εξυπηρετεί όλους τους σκοπούς αυτού το κλασικού, αλλά λειτουργικού κομματιού. Πέραν των κλασικών του χαρακτηριστικών, είναι φτιαγμένο από organic cotton και δίνει αυτή τη γαλλική αισθητική που είναι ζητούμενο πολλών fashion κοριτσιών εκεί έξω.

Έχεις ξεμείνει από ιδέες για το πώς να φορέσεις το trench coat; Κάνε scroll παρακάτω και πάρε έμπνευση

thewhitetrippers

Πώς να υιοθετήσεις το bra top trend στις εμφανίσεις σου

telegraph.co.uk
whowhatwear
featured image: PopSugar