Είναι πλέον και επίσημα χειμώνας, τα χαλιά έχουν στρωθεί, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και οι γιρλάντες έχουν στολιστεί στα περισσότερα σπίτια και τα πάντα αποπνέουν θαλπωρή.

Κάθε νόμισμα, όμως, έχει δύο όψεις κι έτσι, όσο ειδυλλιακό κι αν μοιάζει το σπίτι «ντυμένο» στα χειμωνιάτικά του, ταυτόχρονα συγκεντρώνει ακόμη περισσότερη σκόνη, τρίχες, χνούδια και, φυσικά, υπολείμματα από τους εορταστικούς στολισμούς.

Κι εκεί είναι που έρχεται η ώρα του σκουπίσματος. Η ηλεκτρική σκούπα έχει σίγουρα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Όμως, τα συμβατικά μοντέλα αποδεικνύουν πλέον όλο και περισσότερο ότι δεν είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες ανάγκες και να πετύχουν βαθύ καθαρισμό, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου, μέσα στον οποίο ζούμε.

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην υγιεινή του σπιτιού

Η λύση στην αποτελεσματική καθαριότητα του σπιτιού κρύβεται στα σωστά εργαλεία. Η ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute είναι η κατάλληλη επιλογή εάν θέλεις να διασφαλίσεις μέγιστη αποτελεσματικότητα με ελάχιστο κόπο και χρόνο. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις, αλλά τα πλεονεκτήματά της δε σταματούν εκεί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράσεις αυτό το υπερσύγχρονο εργαλείο καθαριότητας, εμείς όμως ξεχωρίσαμε τρεις πολύ βασικούς:

  • Πάει παντού!

Η ασύρματη λειτουργία της σου επιτρέπει να κινείσαι ανενόχλητα μέσα στο σπίτι ή και έξω από αυτό, χωρίς να εξαρτάται από καμία πρίζα και κανένα καλώδιο. Με αυτονομία που αγγίζει τη μία ώρα, μπορείς να ολοκληρώσεις την καθαριότητα του σπιτιού σου με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, λύνεις μια για πάντα το πρόβλημα του πώς θα καθαρίσεις το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου. H Dyson V15 Detect Absolute θα σου λύσει τα χέρια, αφού μπορείς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τα καθίσματα, τους εσωτερικούς χώρους και τα πατάκια από σκόνη και τρίχες και να κάνεις το αυτοκίνητό σου να μοιάζει ολοκαίνουριο

  • Τα πολλά διαφορετικά εξαρτήματα σου επιτρέπουν να καθαρίσεις όχι μόνο το πάτωμα, αλλά όλες τις επιφάνειες

Έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τη σκούπα μόνο για συγκεκριμένες επιφάνειες. Πλέον, όμως, δε χρειάζεται να έχεις μια ηλεκτρική σκούπα για το πάτωμα και διάφορα ξεσκονόπανα για τις υπόλοιπες επιφάνειες του σπιτιού. Η Dyson V15 Detect Absolute συνδυάζει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σε μία συσκευή. Έτσι, αλλάζοντας κεφαλές, μπορείς να καθαρίσεις και τις επιφάνειες των επίπλων, απομακρύνοντας όλα τα ενοχλητικά σωματίδια πολύ πιο αποτελεσματικά από κάθε άλλο εργαλείο που έχεις χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.

  • Τα υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά της εγκλωβίζουν τη σκόνη και τα σωματίδια, όσο μικρά κι αν είναι

Η Dyson V15 Detect Absolute διαθέτει φως στην κεφαλή Fluffy Optic, τοποθετημένο στην σωστή γωνία και σε συγκεκριμένη απόσταση από το έδαφος για να αποκαλύπτει τα σωματίδια σκόνης που είναι αόρατα στο γυμνό μάτι. Ξεχωρίζει, επίσης, χάρη στον προηγμένο αισθητήρα της, που καταμετρά το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων που απορροφώνται, προσαρμόζοντας αυτόματα την ισχύ απορρόφησης, όταν κρίνει ότι χρειάζεται. Η οθόνη LCD στην πάνω πλευρά της σκούπας απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τι έχει απορροφηθεί, δίνοντας μια σαφή εικόνα της απόδοσης του καθαρισμού. Επιπλέον, το πανίσχυρο και ελαφρύ μοτέρ περιστρέφεται με ταχύτητα έως 125.000 στροφές το λεπτό, ενώ το πλήρως σφραγισμένο σύστημα φιλτραρίσματος παγιδεύει το 99,9% των μικροσκοπικών σωματιδίων και αλλεργιογόνων, τόσο μικρών όσο 0,3 microns. Επομένως, τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη σκούπα.

Η Dyson V15 Detect Absolute υπόσχεται να λύσει τα χέρια ακόμη και όσων έχουν κατοικίδια, καθώς η κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar είναι ιδανική για να συγκεντρώνει και να ξεμπερδεύει τις τρίχες. Έτσι, καταλήγουν στον κάδο χωρίς να μπλέκονται, διασφαλίζοντας έτσι μέγιστη καθαριότητα.

Και σου άφησα το καλύτερο για το τέλος: το άδειασμα του κάδου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και υγιεινό. Ο σχεδιασμός της Dyson V15 Detect Absolute σου επιτρέπει να αδειάσεις τον κάδο της με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να έρθεις σε επαφή με τα απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί.

Έτσι, έχεις εύκολα και γρήγορα πεντακάθαρο σπίτι χωρίς ταλαιπωρία!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor