Παρακάτω θα βρεις τα ζώδια στη σειρά, από εκείνο που είναι περισσότερο πιθανό να απατήσει, μέχρι το ζώδιο που είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο σε μια σχέση.

1. Ιχθύες

Μπορεί να σε σοκάρει αυτό, αλλά ο ευαίσθητος Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να απατήσει. Μπορεί να το κάνει και για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, όπως για παράδειγμα μετά από έναν τσακωμό με τον σύντροφό του. Παράλληλα όμως, το πιο πιθανό είναι πως δε αφήσει τη σχέση του, ακόμα και αν απάτησε.

2. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ needy στις σχέσεις τους. Θέλουν συνεχώς προσοχή, οπότε αν δεν τους τη δώσεις, εύκολα θα βρουν κάποιον άλλο, που να μπορεί. Είναι αναποφάσιστοι και θέλουν να έχουν επιλογές.

3. Ζυγός

Οι Ζυγοί φλερτάρουν σχεδόν παθολογικά. Για αυτό τον λόγο πολλοί άνθρωποι διστάζουν να μπουν σε σχέση μαζί τους. Ένας Ζυγός θα σε κάνει να πιστεύεις πως έχει σταματήσει να φλερτάρει από τη στιγμή που είστε μαζί, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Βέβαια τις περισσότερες φορές το φλερτ του θα είναι αθώο, και δεν θα πηγαίνει “μακριά”.

4. Λέων

Ο Λέων δεν είναι απλά δραματικός, αλλά θέλει να είναι και το κέντρο της προσοχής. Αν δεν του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι βασιλιάς, είναι πιθανό να σε απατήσει. Αυτό γιατί θα πιστεύει πως αρχίζεις να τον αγνοείς. Θα κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την προσοχή σου.

5. Υδροχόος

Ο Υδροχόος συνήθως δεν απατάει, απλά ίσως αρχίσει να στέλνει flirty μηνύματα σε πρώην κάποιο βράδυ μετά από αρκετά ποτά. Παρόλο που δεν απατάει ποτέ σωματικά, κάποιοι ίσως το θεωρούν συναισθηματική απιστία αυτό που κάνει.

6. Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ο πιο τρυφερός και αφοσιωμένος σύντροφος. Αρκεί να είσαι και εσύ έτσι απέναντί του. Αν ανακαλύψει πως τον έχεις απατήσει ακόμα και με τον πιο “αθώο” τρόπο, θα έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του και θα πρέπει να προετοιμαστείς για την εκδίκησή του.

7. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο στις σχέσεις του: να κερδίσει όσο περισσότερα γίνεται από αυτές. Δηλαδή, ευτυχία, στήριξη, σταθερότητα, ίσως και status. Ακριβώς επειδή προσπαθεί πολύ για να τα βρει, δεν ρισκάρει το να τα χάσει.

8. Τοξότης

Ο Τοξότης έχει καλά διαμορφωμένες αξίες. Δεν κάνει πράγματα που θα χαλάσουν τη φήμη του. Δεν είναι απίθανο στην αρχή της σχέσης να σου πει ότι θα προτιμούσε να είναι ανοιχτή και να βγαίνει και με άλλες. Θα μιλήσει ειλικρινά εκφράζοντας τις ανάγκες του. Κι όταν κάποιο είναι ειλικρινής εξαρχής, δε μπορεί να κατηγορηθεί για απιστία.

9. Παρθένος

Για τον Παρθένο μια σχέση είναι τόση ‘δουλειά’ που ακόμα και η ιδέα μιας απιστίας του φαίνεται κουραστική. Αν δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σου απλά θα σου πει να χωρίσετε, δε θα σε απατήσει. Σιχαίνεται πολύ τα δράματα για να κάνει κάτι τέτοιο.

10. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιστός και αφοσιωμένος, γιατί είναι πολύ τεμπέλης. Τι σημαίνει αυτό; Δεν έχει χειρότερο από το να λέει ψέματα και δικαιολογίες και να πρέπει να τα θυμάται κιόλας.

11. Καρκίνος

Το δεύτερο ζώδιο με τις λιγότερες πιθανότητες να απατήσει είναι ο Καρκίνος. Το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον σε μια σχέση είναι η ασφάλεια και η συναισθηματική στήριξη. Του αρέσει να νιώθει άνετα και η απιστία θα τον άγχωνε πολύ.

12. Κριός

Ο Κριός αφοσιώνεται πολύ σε μια σχέση. Μπορεί να μην είναι το πιο τρυφερό πλάσμα στον κόσμο και μερικές φορές να γίνεται σκληρός, αλλά είναι απόλυτα πιστός στον σύντροφό του. Ξέρει πως από τη στιγμή που αν απατούσαν εκείνον θα ένιωθε διαλυμένος, δεν πρέπει να το κάνει στον άλλο.

Διάβασε ακόμα:

Αυτή είναι η χειρότερη συνήθειά σου στο dating, σύμφωνα με το ζώδίο σου

featured image: YourTango