Το κάθε ζώδιο έχει μια κακή συνήθεια στο dating. Δες ποια είναι η δική σου ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός

Είσαι τόσο έντονη που καταλήγεις να δίνεις πολλά στο πρώτο ραντεβού, κι όταν καταφέρνεις να βρεις την ψυχραιμία σου (όταν φεύγει ο ενθουσιασμός) αρχίζεις να τα παίρνεις πίσω. Αυτό το συναισθηματικό ασανσέρ δημιουργεί ανασφάλεια στον άλλο.

Ταύρος

Γίνεσαι λίγο flirty με άλλους ανθρώπους, ακόμα και μπροστά στο ραντεβού σου. Ακόμα και απόλυτα αφοσιωμένη να είσαι συναισθηματικά στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, το κάνεις λίγο δύσκολο το να το πιστέψει.

Δίδυμοι

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράζεσαι και αυτό είναι ΟΚ. Εκτός από τις φορές που στέλνεις μηνύματα ασταμάτητα. Πιέζεις τον άλλο με την τόση επικοινωνία.

Καρκίνος

Δεν είσαι τόσο καλή στο να διαχωρίζεις και να εκλογικεύεις τα συναισθήματά σου. Έτσι ακολουθείς ένα roller-coaster το οποίο μπερδεύει τον άλλο. Αν για παράδειγμα, δεις μια δραματική ταινία και συγκινηθείς, θα ακυρώσεις το ραντεβού σου. Αφήνοντας έτσι τον άλλο να πιστεύει πως δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο πολύ.

Λέων

Τείνεις να δημιουργείς ένα ανταγωνιστικό κλίμα στα ραντεβού σου έχοντας πάντα μια πιο ενδιαφέρουσα ιστορία να πεις. Απλά μάθε να ακούς.

Παρθένος

Όλοι ξέρουμε πως είσαι ένας έξυπνος και σκεπτόμενος άνθρωπος. Στα ραντεβού σου όμως καταλήγεις να φαίνεσαι σούπερ σνομπ κάνοντας τον άλλο να πιστεύει πως δεν είναι αρκετός για εσένα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς quotes του Sartre κρατώντας ένα ποτήρι κρασί στο χέρι για να επικοινωνήσεις. Δώσε χρόνο στον άλλο να ξετυλίξει τα δικά του ενδιαφέροντα.

Ζυγός

Το θέμα σου είναι πως πάντα έχεις μια καβάτζα. Αυτή η “σιγουριά” του backup plan κάνει τον άλλο να καταλαβαίνει πως δεν είσαι επικεντρωμένη σε αυτόν 100%. Δε χρειάζεται να είσαι πάντα με το ένα πόδι έξω.

Σκορπιός

Κάποιες φορές έχεις τόση εμμονή με τους πρώην σου που μιλάς πολύ για αυτούς. Ακόμα κι αν τους έχεις ξεπεράσει, αυτό δεν περνάει στο ραντεβού σου. Δε δίνεις την αίσθηση του ανθρώπου που θέλει να προχωρήσει.

Τοξότης

Έχεις την τάση να γουστάρεις δύο-τρεις ανθρώπους μαζί. Σου είναι δύσκολο να αφοσιωθείς μόνο σε έναν, ειδικά όταν η ερωτική σου ζωή είναι ένα μεγάλο πάρτι. Προσπάθησε για αρχή να κανονίζεις με ένα μόνο άτομο τη μέρα.

Αιγόκερως

Θέλεις να βγαίνεις μόνο με άτομα του επιπέδου σου οπότε γίνεσαι λίγο σκληρή. Επικεντρώσου στο να περνάς καλά και σταμάτα να τεστάρεις τους ανθρώπους.

Υδροχόος

Όταν κάτι δεν πάει καλά με κάποιον, τον απομακρύνεις χωρίς εξηγήσεις. Στο μεταξύ, εκείνος μπορεί να νομίζει πως όλα πήγαιναν τέλεια. Δε σου αρέσει να ξοδεύεις χρόνο με άτομα που δε σε ενδιαφέρουν, αλλά όλοι αξίζουν μια εξήγηση.

Ιχθύες

Ξοδεύεις τόσο χρόνο στην online επικοινωνία με κάποιον πριν βγεις μαζί του, που κυριολεκτικά δεν έχεις τι άλλο να μάθεις για αυτόν από κοντά. Φρέναρε τα υπερβολικά μηνύματα και επικεντρώσου στις face-to-face συναντήσεις.

featured image: Healthline