Εντάξει, ίσως αγαπάμε υπερβολικά το κόκκινο κραγιόν. Όμως οι τρόποι που μπορείς να το φορέσεις είναι αμέτρητοι, και μας εκπλήσσουν κάθε φορά οι καινούριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες makeup artists. Η Chantel Miller είναι makeup artist με βάση τη Νέα Υόρκη, ενώ κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα διάσημων.

Έμπνευση

Μοιράστηκε τα μυστικά του μακιγιάζ που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει ένα κλασσικό look στο πρόσωπο της Alicia Keys και μας έκανε να αναθεωρήσουμε για το πόσα ξέραμε για το κόκκινο κραγιόν.

Η Alicia έχει ως γνωστών μια εντυπωσιακή παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη. Η Chantel ήθελε να δημιουργήσει ένα look που βασίζεται στα πλούσια φρύδια και το έντονο κραγιόν.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν ένα καφέ μολύβι έβαλε τη βάση για τα χείλη. Με αυτό τον τρόπο ξέφυγε από την πεπατημένη που θέλει το κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το μολύβι ματιών και κατάφερε να δώσει μια τρισδιάστατη αίσθηση στα χείλη. Κάνοντάς τα να φαίνονται ακόμα πιο ζουμερά, μεγάλα και καλοσχηματισμένα. Συνέχισε χωρίς να απλώσει το κραγιόν με κάποιο πινέλο ή απευθείας από το προϊόν, αλλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της. Στρώνοντας το κραγιόν με ταμποναριστές κινήσεις στο κέντρο των χειλιών.

Altuzarra SS16

Φρύδια

Συνεχίζοντας με τα μάτια, η Chantel κράτησε το βλέμμα χωρίς έντονα κοψίματα και σκιάσεις, αλλά επικεντρώθηκε στα φρύδια. Επιλέγοντας ξανά ένα καφέ μολύβι, για τα φρύδια αυτή τη φορά, σκιαγράφησε προσεκτικά και έδωσε όγκο, γεμίζοντας τα κενά.

Το μυστικό της; Επιλέγει τόνους ελάχιστα ανοιχτότερους από το φυσικό χρώμα των μαλλιών, καθώς αυτό δίνει την ψευδαίσθηση της σκιάς, και συνεπώς των πυκνότερων φρυδιών, χωρίς να κάνεις υπερβολικά πολλά γι’αυτό.

Tip

Διάλεξε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που παρέχει σταθερότητα και θα δουλέψει καλά με την καφέ βάση.

Δες ακόμα:

Πώς η Nina Dobrev μας θύμισε όλους τους λόγους που αγαπάμε το κόκκινο κραγιόν


featured image: dior.com