Είναι λίγα τα έθιμα και οι παραδόσεις στον χώρο των καλλυντικών. Ο τρόπος που οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με παλαιότερα χρόνια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά στοιχεία που παραμένουν αναλλοίωτα και κολακεύουν κάθε γυναίκα. Ανεξαρτήτως καταγωγής, πεποιθήσεων, χρώματος, σχήματος και λοιπών χαρακτηριστικών.

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση της Nina Dobrev, αναλογιστήκαμε εάν το κόκκινο κραγιόν είναι τελικά η καλύτερη εφεύρεση που χρησιμοποιήσαμε ποτέ.

Δες παρακάτω γιατί το αγαπάμε και γιατί δε θα σταματήσουμε ποτέ να το φοράμε.

  1. Με ένα κόκκινο κραγιόν είσαι καλυμμένη σε κάθε περίπτωση, είτε έχεις να πας στο γραφείο, είτε σε βραδινό κάλεσμα.
  2. Ένα κόκκινο κραγιόν αρκεί για να φαίνεσαι βαμμένη – ακόμα και τη μάσκαρα ή το makeup σου μπορείς να παραλείψεις.
  3. Υπάρχει μια απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα απ’όλες τις άλλες, κάτι που κάνει το κραγιόν να φαίνεται σχεδόν φτιαγμένο για σένα.
  4. Από την άλλη, υπάρχουν τόσες διαφορετικές αποχρώσεις που μπορείς να διαλέξεις μια για κάθε σου διάθεση. Και πάλι χωρίς να στερέψεις από εναλλακτικές λύσεις.
  5. Ματ, σατινέ, μεταλλικό ή με glitter, δουλεύει εξίσου καλά με όλα.
  6. Το βάζεις και στα ζυγωματικά ως ρουζ με απαλές ταμποναριστές κινήσεις αν χρειαστεί. 
  7. Ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις μαλλιών – ναι, ακόμα και σε κοκκινομάλλες. Αρκεί να βρείς το κατάλληλο για σένα.
  8. Αν διαλέξεις δε ένα σε βουτυρένια υφή, θα κρατήσεις καλά ενυδατωμένα τα χείλη σου, αλλά και το κραγιόν σου στη θέση του για ατελείωτες ώρες.
  9. Με το που το φοράς όλοι παρατηρούν μια αλλαγή στην εμφάνισή σου. Σαν να φαίνεσαι πιο ανανεωμένη και λαμπερή, χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν τι ακριβώς φταίει γι’αυτό.
  10. Σου φτιάχνει τη διάθεση με το που αρχίσεις να το απλώνεις στα χείλη σου.


featured image: Besthqwallpapers