Ευτυχώς για το πορτοφόλι μας, το Maxi Dress Seyumixi πωλείται μόνο με 34,63€ στο Amazon.

Αυτός ο κωδικός έχει όλα τα χαρακτηριστικά του It φορέματος του καλοκαιριού. Οι λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος που δημιουργούν κολακευτικά cutouts, μαζί με το πλαινό σκίσιμο που δείχνει μέρος από τα πόδια.

Επιπλέον, και οι τρεις επιλογές χρωμάτων είναι άκρως καλοκαιρινές, ειδικά η έκδοση Orange/Pink με ροζ και ροζ σομόν και πορτοκαλί φούστα. Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε έναν πιο καλοκαιρινό συνδυασμό χρωμάτων από αυτόν.

Οι 1,4 εκατομμύρια προβολές στο Τik Tik έκαναν το κομμάτι viral. Σε ένα από τα video η @laurenwolfe δοκιμάζει το φόρεμα και η εφαρμογή καθώς και τα χρώματα φαίνονται εξαιρετικά.

«Εντάξει, ίσως αυτό θα είναι το φόρεμα του καλοκαιριού. Μόλις το είδα, το έβαλα αμέσως στο καλάθι μου», λέει στο TikTok. «Βγαίνει σε διαφορετικά χρώματα και μου ταιριάζει κυριολεκτικά τέλεια. Το χρειάζεσαι.”

@laurenwolfe NOT OKAY about this dress 🧡💕 #amazonfinds #amazonfashion #amazonfashionfinds #founditonamazon #summerfashion2022 ♬ original sound – Lauren Wolfe

Έχει δίκιο – το φόρεμα της ταιριάζει πραγματικά σαν γάντι. Επιπλέον, το συνδυάζει με χρυσά σκουλαρίκια και nude πέδιλα. Είναι το τέλειο OOTD για ένα fancy brunch, ένα δείπνο το βράδυ ή ακόμα και έναν γάμο.

Αυτό σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα με την @laurenwolfe στο ότι αυτό το εξαιρετικά προσιτό κομμάτι πρόκειται να γίνει το φόρεμα του καλοκαιριού αν και αγαπάμε λίγο περισσότερο τη χακί-γαλάζια-τιρκουάζ έκδοση.