Το να ερωτευτείς ίσως μοιάζει εύκολο. Αυτό που σίγουρα δεν είναι εύκολο όμως είναι να ερωτευτείς, να αγαπήσεις βαθιά και αυτή η κατάσταση να διαρκέσει. Όσες φορές και να ερωτευτείς πάντα είναι διαφορετικά. Κάθε φορά μοιάζει καινούργια. Είναι που αλλάζεις εσύ, αλλάζουν οι ανάγκες σου και αυτά που θέλεις από τον άλλον.

Μια σχέση που ξεκίνησε μετά από έναν μεγάλο έρωτα δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει κιόλας. Όταν αρχίσουν να ηρεμούν οι πεταλούδες στο στομάχι σου, καταλαβαίνεις εάν μπορεί αυτή η σχέση να συνεχιστεί. Εάν παίρνεις τα πράγματα που θέλεις και εάν είσαι διατιθεμένη να δώσεις και εσύ στον σύντροφό σου ότι χρειάζεται. Όλα αυτά πηγάζουν και από τον αστρολογικό σου χάρτη. Πως ερωτεύεσαι, τι χρειάζεσαι για να διαρκέσει στον χρόνο αυτό που έχεις τώρα;

Ας δούμε τι έχει ανάγκη το κάθε ζώδιο για να ερωτευτεί αλλά και να παραμείνει ερωτευμένο!

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ως Κριός, βασίζεσαι στο πόσο θα σε κυνηγήσει ο άλλος για να ερωτευτείς. Το κύριο πράγμα για να μείνεις ερωτευμένη είναι η συνεχής η διέγερση. Απλά μην ξεχνάς ότι για να κρατήσει μια σχέση απαιτεί προσπάθεια και από τα δύο μέρη. Πρέπει να θέλετε να μείνετε ερωτευμένοι και οι δύο για να το κάνετε να λειτουργήσει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ερωτεύεσαι σταδιακά και δεν σου αρέσουν οι γρήγορες κινήσεις. Ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο ερωτεύεσαι είναι όταν γνωρίσεις κάποιον υπομονετικό και πρόθυμο να σε περιμένει. Μόλις βρεις το άτομο με το οποίο θέλεις να περάσεις τη ζωή σου, είσαι έτοιμη να προχωρήσεις. Απλά χρειάζεσαι κάποιον αξιόπιστο και πιστό.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Χρειάζεσαι κάποιον που όχι μόνο μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου αλλά και να την κρατήσει. Ένα πράγμα που δεν κάνεις είναι να παρατείνεις μια σχέση όταν δεν υπάρχει τίποτα για εσένα εκεί. Χρειάζεσαι επίσης ειλικρίνεια για να ερωτευτείς, διαφορετικά, δεν θα λειτουργήσει. Για να μείνεις ερωτευμένη, χρειάζεσαι συνεχή επικοινωνία. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή σου για κάποιον που δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να συνομιλήσει μαζί σου, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να είναι αυτή η συζήτηση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Προσελκύεις άτομα που δεν φοβούνται να μιλήσουν για το μέλλον μαζί σου. Γνωρίζεις τι ψάχνεις σε μια σχέση, οπότε είναι ωραίο να ξέρεις ότι αυτός που ερωτεύθηκες βρίσκεται στην ίδια σελίδα με εσένα. Για να ερωτευτείς, χρειάζεσαι έναν σύντροφο που είναι σταθερός και ώριμος. Όταν είσαι με κάποιον που σκέφτεται το μέλλον του μαζί σου, είναι πιο πιθανό να μείνεις ερωτευμένη για περισσότερο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Σου αρέσει η προσοχή. Πιθανότατα να ερωτευτείς κάποιον που σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι το κέντρο του κόσμου του. Μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο για να βρεις κάποιον αρκετά καλό για εσένα επειδή εκτιμάς τον εαυτό σου και την ευτυχία σου πολύ. Θα μείνεις ερωτευμένη με κάποιον εάν σε κάνει να νιώθεις πως γιορτάζετε τον έρωτα κάθε μέρα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο έρωτας δεν είναι κάτι που «συμβαίνει» σε εσένα εύκολα. Πρέπει να νιώθεις μια παραπάνω σιγουριά για να μπορέσεις επίσης να κάνεις την πρώτη κίνηση. Για να μείνεις ερωτευμένη, πρέπει να βλέπεις από τον σύντροφό σου ότι ενδιαφέρεται να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Σου αρέσει να είσαι σε σχέση επειδή έχεις πολλή αγάπη στην καρδιά σου που θέλεις να μοιραστείς με άλλους. Τείνεις να ερωτεύεσαι γρήγορα αλλά δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις τη σχέση. Ερωτεύεσαι κάποιον που έχει ερωτευτεί το ίδιο εσένα και μένεις ερωτευμένη μαζί του μόνο εάν συνεχίσει να είναι ο εαυτός του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο έρωτας είναι μια αργή διαδικασία για εσένα. Πρέπει να αισθάνεστε ασφαλής και συναισθηματικά συνδεδεμένη για να μπορέσεις πραγματικά να εξερευνήσεις τα συναισθήματα αγάπης. Θα μείνεις ερωτευμένη με κάποιον που ταιριάζει με την ένταση και το πάθος σου. Η αγάπη για εσένα πρέπει να είναι κάτι σαν ”όλα ή τίποτα”, διαφορετικά, δεν θα λειτουργήσει.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Διαλέγεις κάποιον που σου επιτρέπει να εκφράζεις ποια είσαι, ανεξάρτητα από το τι σημαίνει αυτό. Πιθανότατα να ερωτευτείς κάποιον που σου παρουσιάζει νέες ιδέες και εμπειρίες. Για να μείνεις ερωτευμένη, χρειάζεσαι την ανεξαρτησία σου. Δεν θα διαρκέσει πολύ μια σχέση που σε κάνει να επιλέξεις ανάμεσα στην ελευθερία σου και τον έρωτα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Το να ερωτευτείς μπορεί να το νιώθεις λίγο πιο πιεστικό από άλλα ζώδια, αλλά είναι μόνο επειδή θέλεις να μάθεις όσο το δυνατόν πιο πολλά πράγματα από την αρχή, ώστε να μπορείς να πάρεις μια απόφαση. Το να μείνεις ερωτευμένη είναι εύκολο. Απλά πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου για αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και την αγάπη.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είσαι αρκετά σίγουρη για το ποια είσαι, οπότε η αναζήτηση του έρωτα δεν είναι για να «ολοκληρώσεις» τον εαυτό σου, αλλά για να βρεις κάποιον που μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από έναν καλό φίλο. Το να μείνεις ερωτευμένη είναι λίγο πιο δύσκολο για εσένα. Γνωρίζεις ότι για να διαρκέσει μια σχέση χρειάζεται ειλικρινής και συνεχής επικοινωνία. Χρειάζεσαι κάποιον που να πιστεύει το ίδιο για να παραμείνετε μαζί και ερωτευμένοι.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μερικές φορές ερωτεύεσαι την ιδέα της αγάπης και του έρωτα και όχι το πραγματικό άτομο. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή προσελκύεις τη σχέση που δημιούργησες στη φαντασία σου περισσότερο από την πραγματικότητα. Πρέπει να αισθάνεσαι υποστήριξη από τον σύντροφό σου για να μείνεις ερωτευμένη μαζί του και να λειτουργήσει η σχέση. Χωρίς άνευ όρων υποστήριξη και αγάπη, η σχέση σας δεν είναι πιθανό να διαρκέσει.

featured photo: unsplash.com/@candice_picard