Επειδή ενδέχεται να δουλεύεις τα Σάββατα, θα ξεκινήσουμε το σενάριο από την Κυριακή.

Κυριακή. Από το προηγούμενο κι’όλας βράδυ ξέρεις πως η μέρα που θα ξημερώσει είναι επιτέλους για χαλάρωση, χουζούρεμα και γιατί όχι πρωινό στο κρεβάτι. Είναι η μόνη μέρα που μπορείς να πατήσεις mute στο ξυπνητήρι σου, να το αγνοήσεις παντελώς και να απολαύσεις το πρωινό ξύπνησα όπως του αρμόζει. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα πρωινό στο κρεβάτι. Βέβαια αυτό είναι και μια ιεροτελεστία για σένα που τις καθημερινές το πρωινό σου περιορίζεται σε μια φρυγανία στο χέρι και λίγο καφέ.

Πρέπει λοιπόν να υποδεχθείς το πρωινό της Κυριακής στο κρεβάτι όπως ακριβώς του αξίζει. Παρακάτω θα βρεις όλα εκείνα που θα ολοκληρώσουν το τέλειο πρωινό στο κρεβάτι.

Πλούσιο πρωινό

17698869422_8a3a4b21c7_c

Όταν μιλάμε για πρωινό στο κρεβάτι σίγουρα μας έρχεται στο μυαλό ένας καφές, γιατί όχι και ένα ωραίο πιάτο με λαχταριστά pancakes. Ωραία όλα αυτά, όμως θα είναι ακόμα πιο ωραία αν μας τα έχει ετοιμάσει κάποιος άλλος (και πλύνει και τα πιάτα μετά!). 

Καλή παρέα

tumblr_nertedlwpf1stncygo1_500

Τι να τα κάνεις τα pancakes και τις φρυγανιές με μέλι αν είναι να τα τρως μόνος σου. Η παρέα είναι αυτή που θα κάνει το πρωινό αυτό ξύπνημα ξεχωριστό. Και όταν λέμε παρεά, δεν εννοούμε να καλέσεις όλους τους φίλους σου. Ο σύντροφός σου είναι αρκετός. Και αν δεν έχεις κάλεσε την κολλητή σου, που σίγουρα θα είναι μέσα σε ένα ακόμα sleepover.

Άνετες πιτζάμες 

dfdde435aaf70c7c69bc99bb89affafd

Μην υποτιμάς τις πιτζάμες σου. Επέλεξε άνετες, βαμβακερές ακόμα και σατέν πιτζάμες που θα σε κάνουν να νιώσεις όσο χαλαρή χρειάζεσαι. Επίσης, ένα ωραίο χρώμα πιτζάμες θα σου αλλάξουν την διάθεση και θα σε κάνουν να δεις την εβδομάδα που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες, με άλλο μάτι. Όλα παίζουν ρόλο!

Ένα βιβλίο

tumblr_lmd61dudtq1qcw5c2o1_500

Και όταν η παρέα μας εγκαταλείπει, τότε έρχεται η ώρα που πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Εκτός από το καθιερωμένο Κυριακάτικο beaute, τα πρώινα αυτά είναι ιδανικά για να διαβάσεις το βιβλίο εκείνο που διαβάζεις μόνο μέσα στο μετρό και το λεωφορείο.