Κάθε 30 ημέρες περίπου, ο Ήλιος επισκέπτεται και ένα άλλο ζώδιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της «σεζόν» είναι λογικό να νιώθεις μια διαφορετική ενέργεια ανάλογα με την επικρατούσα αστρολογική ατμόσφαιρα, ανεξάρτητα από το δικό σου ζώδιο.

Η σεζόν λοιπόν που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες είναι αυτή του Σκορπιού, η οποία ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου και τελειώνει στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Σκορπιός είναι το δεύτερο από τα τρία ζώδια του νερού.

Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από τα ζώδια του νερού είναι συνήθως εργατικοί, σταθεροί και δεν φοβούνται να πάρουν ισχυρή θέση σε όλα τα θέματα.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το δικό σου ζώδιο, αυτή η σεζόν είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις κάποια πράγματα αλλά ταυτόχρονα κάποια άλλα πρέπει να τα αποφύγεις.

Κράτα και κάτι για τον εαυτό σου

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά για τα οποία φημίζεται ο Σκορπιός είναι η μυστικοπάθειά του. Η οποία όμως ποτέ δεν του βγαίνει σε κακό. Αυτό που μπορείς να κάνεις και εσύ αυτήν την περίοδο είναι να κρατήσεις για λίγο τη ζωή σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κοινως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή η τακτική είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει προς όφελός σου στο μέλλον.

Μην παραμελείς τη σχέση σου

Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να δώσεις περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου, να ανεβάσεις την ερωτική σας ζωή ή να γνωρίσεις νέα άτομα εάν είσαι single. Εάν ανήκεις όμως στην κατηγορία των singles που θέλουν να κρατήσουν τις ερωτικές τους σχέσεις πιο casual καλύτερα να προσέχεις τα μηνύματα που δίνεις στους άλλους γιατί αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ευδοκιμήσουν οι σταθερές σχέσεις.

Βρες μια υγιή εμμονή

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τις εμμονές του και για το πόσο “κολλάει” με πράγματα και καταστάσεις και δυσκολεύεται να ξεκολλήσει. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή να κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται τον χρόνο σου. Φρόντισε όμως αυτό που θα επιλέξεις να σου κάνει καλό και να μην σε καταστρέψει όπως οι εμμονές του τον Σκορπιό!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα 4 ζώδια που προτιμάνε τη διαδικασία του dating από την άνεση μιας σταθερής σχέσης