Θα φανταζόσουν ποτέ πως υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν ενδιαφέρον στον πρώτο καιρό μιας νέας σχέσης, εκεί που όλα είναι ρευστά και δεν υπάρχει καμία σιγουριά και άνεση; Και όμως, είναι πολλοί οι άνθρωποι που προτιμάνε τη διαδικασία του αέναου dating από τον μπουν σε μια ασφαλή και σταθερή σχέση.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που λατρεύουν τη διαδικασία του dating και ποια τα δύο ζώδια που καλύτερα να τα σκοτώσεις πάρα να τα βγάλεις από μια σταθερή σχέση και να τα πετάξεις στον κόσμο του συνεχόμενου φλερτ.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει όσο τίποτα το φλερτ. Θέλει όλα τα ραντεβού του να είναι αξέχαστα, τόσο για τον ίδιο όσο και για το ταίρι του. Του αρέσει να γίνεται φροντιστικός και να περιποιείται τον άλλον, αλλά ταυτόχρονα αγαπά την ποικιλία στις προσωπικές του σχέσεις. Για αυτό βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση μέχρι να βρει κάποιον που θα αξίζει την προσοχή του. Αυτή η αναζήτηση φυσικά μπορεί να κρατήσει μεγάλο διάστημα.

Δίδυμος

Όπως και το αντίθετό του ζώδιο ο Τοξότης, ο Δίδυμος αγαπάει το να αναζητάει το ιδανικό και δεν ησυχάζει μέχρι να το βρει. Έχει ένα έμφυτο ταλέντο να γοητεύει τους άλλους και να μην κάνει τον άλλον να βαρεθεί. Σε ένα ραντεβού με τον Δίδυμο, τα προς συζήτηση θέματα είναι ανεξάντλητα. Αναζητάει σχέσεις οι οποίες θα τον βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να διευρύνει τις γνώσεις του. Απολαμβάνει όσο τίποτα το dating μέχρι να βρει τον καλύτερο σύντροφο.

Ζυγός

Ο Ζυγός συχνά μπερδεύει την κοινωνικότητά του με το φλερτ. Για αυτό και μπορεί να είναι κάθε μέρα σε ραντεβού με διαφορετικό άτομο και ταυτόχρονα να λέει πως δεν βγαίνει ραντεβού. Ψάχνει μονίμως την ισορροπία στη ζωή του και αυτό σημαίνει πως την ψάχνει και στους συντρόφους του. Όσο δεν τη βρίσκει, συνεχίζει να ψάχνει!

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο και συχνά θεωρείται ο ηγέτης όλων. Ο Κριός έχει τη δυνατότητα να παίξει καλά το παιχνίδι του dating επειδή, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, έχει την υπομονή και την περιέργεια να το κάνει. Δεν ντρέπεται να κάνει ερωτήσεις και μπορεί να κάνει ακόμη και το πιο εσωστρεφές άτομο να του πει την ιστορία της ζωής του. Αυτό που ψάχνει είναι έναν σύντροφο που να εξισορροπεί την ενέργειά του και να τον ηρεμεί.

Τα δύο ζώδια που μισούν το dating και προτιμάνε μια σταθερή, μακροχρόνια σχέση

Ταύρος

Τα ραντεβού δεν είναι για τον Ταύρο. Είναι ο άνθρωπος που όσο ψάχνει τόσο πέφτει σε ακατάλληλα άτομα, για αυτό και προτιμάει μόλις βρει αυτόν που του μοιάζει ιδανικός να μην τον αφήσει να φύγει. Όταν μπει σε μια σχέση θα συμφωνήσει στην αποκλειστικότητά της ακόμα και εάν ο άλλος δεν έχει ακόμη αποδείξει την αξία του. Η κορυφαία προτεραιότητά του όσο αφορά τις σχέσεις είναι η οικειότητα, ακόμα κι αν έρχεται με κάποιο ρίσκο.

Καρκίνος

Προφανώς και ο Καρκίνος θα ήταν στη λίστα με τα ζώδια που προτιμάει τις σταθερές σχέσεις και όχι το παιχνίδι του dating. Μην απορήσεις λοιπόν εάν στο δεύτερο ραντεβού με έναν Καρκίνο σου κάνει πρόταση γάμου. Ο Καρκίνος εκτιμάει την άνεση, τη συνέπεια και την οικειότητα πάνω από όλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ψάχνει παντού για την αληθινή αγάπη. Μόλις μπεις σε μια σχέση με έναν Καρκίνο είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που είναι απόλυτα αφοσιωμένα σε ό,τι κάνουν