Είτε έχεις συγκατοικήσει με κάποιον έως τώρα είτε όχι, ξέρεις ποια περίπου είναι τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν έναν καλό συγκάτοικο. Και ποια είναι αυτά που σε κάνουν έναν συγκάτοικο που δύσκολα θα επέλεγε κάποιος για να ζήσει μαζί του!

Εδώ θα δεις τι είναι αυτό που σε κάνει κακό συγκάτοικο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.

Κριός

Είσαι πάντα ανήσυχος και έτοιμος για να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια. Φεύγεις από το σπίτι νωρίς, γυρνάς όμως πολύ αργά. Και κάνεις επίσης πολύ θόρυβο. Δεν ξέρεις πώς να ελέγχεις την έντασή σου.

Ταύρος

Αντιστέκεσαι σε όλες τις αλλαγές που προσπαθεί ο συγκάτοικός σου να κάνει και δεν θέλεις επίσης καμία αλλαγή στη ρουτίνα σου. Εάν ο άλλος καλέσει τους φίλους του σε ασυνήθιστη ώρα, σε ενοχλεί. Ακόμα και η αλλαγή απορρυπαντικών μπορεί να σε ενοχλήσει.

Δίδυμοι

Λατρεύεις τα κουτσομπολιά. Αυτό σημαίνει και πως μιλάς πολύ αλλά και πως τα μυστικά του συγκάτοικού σου δεν θα παραμείνουν μυστικά για πολύ.

Καρκίνος

Τα συναισθήματά σου πληγώνονται πολύ εύκολα. Αυτό δημιουργεί συχνά μικρές παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Λέων

Κρατάς κακία στους άλλους και δεν ξεχνάς εύκολα. Εάν κάποιος σε πληγώσει μπορεί να τον συγχωρήσεις, αλλά θα συνεχίσεις να αναφέρεις αυτό που έχει κάνει λάθος. Δύσκολα ξεπερνάς τα γεγονότα που σε πλήγωσαν.

Παρθένος

Είσαι τρομερά αναβλητικός. Εάν σου ζητήσουν να πλύνεις τα πιάτα ή να πετάξεις τα σκουπίδια, δεν θα γίνει σύντομα. Θα πρέπει να στο θυμίζουν συνέχεια.

Ζυγός

Δεν αντέχεις τις συγκρούσεις. Αντί να πεις στον άλλον τι σε ενόχλησε, υποφέρεις σιωπηλά. Τελικά, αυτό θα προκαλέσει ένταση μεταξύ σας.

Σκορπιός

Είσαι control freak. Θέλεις να παίρνεις εσύ όλες τις αποφάσεις για το πώς λειτουργεί το σπίτι. Δεν συμβιβάζεσαι και δεν λαμβάνεις υπόψη τις ιδέες του συγκατοίκου σου.

Τοξότης

Θα πεις αυτό που θέλει ο άλλος να ακούσει αλλά δεν θα το κάνεις. Θα ξεχάσεις να εκπληρώσεις τις υποσχέσεις σου και αυτό δεν αρέσει στους άλλους.

Αιγόκερως

Εργάζεσαι τόσο σκληρά που απλά κλείνεσαι στο δωμάτιό σου και βγαίνεις από εκεί σπάνια. Αυτό πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα συνεννόησης με τον συγκάτοικό σου για πρακτικά θέματα.

Υδροχόος

Δεν ακούς. Χάνεσαι μέσα στις σκέψεις σου και σπάνια επικοινωνείς με τους άλλους.

Ιχθύς

Έχεις μια καταναλωτική μανία. Μπορεί να σπαταλάς τα χρήματά σου σε ρούχα και παπούτσια αντί να δώσεις το μερίδιο σου για τον λογαριασμό του ρεύματος για παράδειγμα.