Το ό,τι η σειρά εποχής The Marvelous Mrs. Maisel θα είχε και συνέχεια και δεν θα σταματούσε στον τρίτο κύκλο ήταν γνωστό ήδη από πριν το καλοκαίρι. Αυτό που δεν ήταν γνωστό, και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, ήταν οι ακριβείς λεπτομέρειες για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν.

Προς έκπληξη, και ευχαρίστηση, όμως όλων των fans της επιτυχημένης σειράς τo Amazon Prime Video έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την 4η σεζόν και όπως όλα δείχνουν οι Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub και Marin Hinkle επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους.

Στην πρώτη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας βλέπουμε την Midge Maisel ξαπλωμένη πάνω σε ένα σωρό πολύχρωμα κοστούμια σε ένα καμαρίνι και δείχνει εντελώς απογοητευμένη.

The Marvelous Mrs. Maisel: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν είναι γεγονός
Amazon Prime Video

Καθόλου δεν μας εκπλήσσει η ψυχολογική της κατάσταση εάν σκεφτούμε πως στο τέλος της 3ης σεζόν, η Midge απολύθηκε απροσδόκητα από τη διεθνή περιοδεία του Shy Baldwin και τώρα κινδυνεύει να χάσει το διαμέρισμά της.

Στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζονται οι γονείς της Midge, Abe και Rose Weissman.

The Marvelous Mrs. Maisel: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν είναι γεγονός
Amazon Prime Video

Φυσικά στη σειρά θα επιστρέψουν και οι Alex Borstein ως Susie Myerson και Michael Zegen ως Joel Maisel, ενώ νέες προσθήκες στο καστ είναι αυτές των Milo Ventimiglia (This is Us, Gilmore Girls) και Kelly Bishop (Gilmore Girls).

Όπως καταλαβαίνεις, εάν ανήκεις στους fans της σειράς Gilmore Girls θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν.

Τι να περιμένουμε από την 4η σεζόν;

Στη συνέντευξη που είχε δώσει ο Dan Palladino, στο περιοδικό GLAMOUR, είχε πει πως: «Θα διηγηθούμε την ιστορία της σειράς λίγο διαφορετικά στην επόμενη σεζόν». Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό θα το δούμε λογικά στις αρχές της νέας χρονιάς!

Εκτός από τις παραπάνω φωτογραφίες δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει στην τέταρτη σεζόν, αλλά φαίνεται ότι η Midge και η Susie έχουν γυρίσει πίσω στην αρχή. Θα επανορθώσει τελικά η Midge με τον Shy; Θα μπορέσουν αυτή και η Susie να συνεχίσουν να εργάζονται όπως πριν; Τι γίνεται με την σχέση της με τον συνάδελφό της κωμικό Lenny Bruce; Και, ίσως το πιο σημαντικό από όλα, τι επιφυλάσσει η σειρά για τους πραγματικούς σταρ της σειράς – τους γονείς της Midge, Rose και Abe;