Η Amazon Prime Video, ανακοίνωσε λίγο μετά την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της The Marvelous Mrs. Maisel, ότι η σειρά θα βάλει πλώρη και για επόμενη σεζόν.  Ήδη από τα στα τέλη του 2019, η εταιρεία είχε αποκαλύψει ότι η πολυαγαπημένη μας σειρά δεν πρόκειται να μας αφήσει έτσι εύκολα.

Για να δούμε όμως τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την τέταρτη σεζόν της σειράς.

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν; 

Σύμφωνα με το περιοδικό GLAMOUR, δεν υπάρχουν ακόμη ακριβείς λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι η ολόκληρη η ομάδα, η Amy Sherman-Palladino, Dan Palladino, αλλά κι οι συγγραφείς, βρίσκονται σε σκληρή δουλειά από τον Μάρτιο.

Πιθανότατα λοιπόν, το δεύτερο μισό του 2021, είναι μια λογική ημερομηνία για να περιμένουμε την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σεζόν.

Ποια θα είναι η πλοκή;

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Dan Palladino, στο περιοδικό GLAMOUR, αποκάλυψε πως: «Θα διηγηθούμε την ιστορία της σειράς λίγο διαφορετικά την επόμενη σεζόν». Όμως, τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, τόνισε ότι η νέα σεζόν θα είναι «λίγο πιο ανοιχτή για εμάς, επειδή προσπαθούμε να δούμε μερικά πράγματα, κάτω από το πρωφανές … επειδή όλα επηρεάζουν τα πάντα, οπότε προσπαθούμε να το δουλέψουμε τώρα».

Ποιος άλλος θα συμμετάσχει στο cast;

Στις 10 Ιουνίου, η TV Line επιβεβαίωσε ότι ο Milo Ventimiglia θα προστεθεί στο cast της τέταρτη σεζόν της σειράς The Marvelous Mrs. Maisel. Ενώ ένας εκπρόσωπος της Amazon επιβεβαίωσε την απόφαση του cast, δυστυχώς δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τον ρόλο του Milo Ventimiglia.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόσωπο που πρέπει να περιμένουν οι λάτρεις της σειράς. Σύμφωνα με το περιοδικό GLAMOUR, η Kelly Bishop, ίσως είναι μια ακόμη προσθήκη στo cast.

Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με το φινάλε της τρίτης σεζόν, μπορείς να παρακολουθήσεις το πάνελ Paleyfest L.A. παρακάτω: