Οι φωτογραφίες της Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στον νέο κύκλο του The Crown έκαναν τον γύρο του ίντερνετ πριν από μερικές ημέρες. Κι αυτό φυσικά δεν συνέβη τυχαία, μιας και η ομοιότητα της με την πριγκίπισσα είναι εκπληκτική. Με τον 5ο κύκλο να βρίσκεται σήμερα στα σκαριά, εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις.

Ο νέος κύκλος θα πιάσει την ιστορία του The Crown από εκεί που την αφήσαμε

Ο 4ος και πιο πρόσφατος κύκλος της σειράς θεωρήθηκε ο καλύτερος από το κοινό. Ο Josh O’ Connor και η Emma Corrin αποτέλεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο για την απεικόνιση των σχέσεων μέσα στη βασιλική οικογένεια. Εκείνοι υποδύθηκαν τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα αντίστοιχα και η ομοιότητα ήταν περισσότερο από φανερή. Τώρα, για την απεικόνιση των επόμενων χρόνων, τα ηνία παίρνουν ο Dominic West και η Elizabeth Debicki στους αντίστοιχους ρόλους. Ο 5ος κύκλος θα ασχοληθεί με τις ισορροπίες της σχέσης του από την δεκαετία του ’90 μέχρι τις αρχές του 2000. Προς το παρόν η ιστορία μάς έχει δείξει μόνο το δυστυχισμένο γάμο που είχαν ο Κάρολος και η Νταϊάνα. Τώρα θα παρακολουθήσουμε σταδιακά τις συνέπειες αυτού και το επερχόμενο διαζύγιο. Ρόλο-κλειδί σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας θα παίξει και η παράλληλη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα.

Πέρα από τις διαπροσωπικές σχέσεις, το παλάτι αντιμετώπισε πολλά άλλα προβλήματα αυτήν την περίοδο

Πρόκειται για μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους που είχε να αντιμετωπίσει η βασιλική αυλή. Από τη μία υπάρχει η φωτιά στο κάστρο Γουίνσδορ, ενώ από την άλλη ο θάνατος της μητέρας της βασίλισσας Ελισσάβετ. Αργότερα φυσικά ήρθαν και οι θάνατοι της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της Νταϊάνα, τους οποίους δεν ξέρουμε με σιγουριά αν θα δούμε σε αυτή ή την επόμενη και τελευταία σεζόν.

Ποιους θα δούμε στην 5η σεζόν του The Crown;

Εκτός από τον Dominic West και την Elizabeth Debicki, η Imelda Staunton θα βρίσκεται και πάλι στη θέση της ως βασίλισσα Ελισσάβετ. Τον σύζυγο της βασίλισσας, Φίλιππο, θα υποδυθεί ο Jonathan Pryce ενώ την πριγκίπισσα Μαργαρίτα ανέλαβε να υποδυθεί η Lesley Manville. Ίσως αυτές οι επιλογές να μην είναι τόσο ακριβείς όσο εκείνες των προηγούμενων ετών, σίγουρα όμως πρόκειται για ηθοποιούς με απαράμιλλο ταλέντο. Προς το παρόν, μπορείς να παρακολουθήσεις και πάλι με την ησυχία σου τις πρώτες 4 σεζόν. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα στις αρχές του 2022.