Όλοι πρέπει να αποφοιτήσουμε κάποια στιγμή και φαίνεται ότι πλησιάζει αυτή η ώρα και για τους ήρωες Las Encinas. Η χαοτική και άγρια σειρά του Netflix, Élite, επιστρέφει (ίσως) για μια τελευταία “βόλτα” στους σχολικούς διαδρόμους.

Με μερικά γνωστά πρόσωπα να επιστρέφουν για να επισφραγίσουν τη μοίρα τους και κάποια άλλα να κρύβουν μερικά σημαντικά μυστικά, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τι επιφυλάσσουν οι μαθητές, οι απόφοιτοι και οι καθηγητές στο πιο “ελίτ” σχολείο της Ισπανίας.

Ακολουθούν spoilers από την 7η σεζόν που έκανε πρεμιέρα στο Netflix την προηγούμενη Παρασκευή

Η σεζόν 8 θα είναι πραγματικά η τελευταία σεζόν του Élite;

Δυστυχώς, ναι. Το Netflix ανακοίνωσε τα μεγάλα νέα λίγες μέρες πριν προβληθεί η 7η σεζόν με ένα ειδικό teaser trailer. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι το τέλος. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 8 μετατρέπεται σε σύμβολο του άπειρου, μπορεί να σημαίνει ότι οι δημιουργοί μπορούν να έχουν κάτι άλλο στο μανίκι τους. Εξάλλου, δεν θα μας πείραζε να βλέπουμε αυτό το “ελίτ σύμπαν” να συνεχίζεται για πάντα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Élite (@elitenetflix)

Οι χαρακτήρες (και οι επιστροφές) στην 8η σεζόν του Élite 

Η Mina El Hammani θα κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στη σειρά ως η αγαπημένη των θαυμαστών Nadia Shanaa, η οποία αναμφίβολα θα βοηθήσει τον αδερφό της καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον θάνατο του Samu. Ακόμα, δύο νέα πρόσωπα έρχονται στο πλήρωμα: η Ane Rot ως Emilia και ο Nuno Gallego ως Héctor.

Η πλοκή

Η 7η σεζόν τελείωσε με τον μεγάλο θάνατο του Raùl που όλοι πίστευαν ότι ήταν αυτοκτονία. Ωστόσο, αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι η Carmen τον έσπρωξε από το μπαλκόνι αφού προσπάθησε να την πνίξει. Η Chloe συνεργάζεται με την Carmen για να βρει ένα άλλοθι για να προστατεύσει η μια την άλλη, αλλά ο Dalmar απαθανατίζει πραγματικά όλη τη στιγμή στην κάμερα. Θα είναι ασφαλές το μυστικό τους; Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε!

Ημερομηνία κυκλοφορίας 

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά στο Netflix αρέσει συνήθως να κυκλοφορεί την εκπομπή σε ετήσια βάση, οπότε μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα δούμε νέα επεισόδια το 2024.