Με λίγους μήνες χειμώνα ακόμα μπροστά μας, το Who, What, Wear δίνει μια νέα δόση έμπνευσης για τα χειμερινά outfits και παρουσιάζει σε άρθρο του μερικές από τις νέες τάσεις που εντόπισε η συντάκτρια του.

“Μπήκα βαθιά στο Instagram, ψάχνοντας τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που ξέρω.” γράφει η Maxine Eggenberger για τις αναζητήσεις της με σκοπό να βρει τις πιο δημοφιλής χειμερινές τάσεις που θα μείνουν για μερικές εβδομάδες στη ζωή μας. Μέχρι να έρθει η Άνοιξη.

Herringbone παλτό

 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Marcus (@oliviamarcus)

Το αγαπημένο ψαροκόκκαλο. Μαύρο και άσπρο σε ένα μικροσκοπικό chevron print, αυτή η παραδοσιακή ύφανση είναι τόσο διαχρονική όσο και το καρώ αλλά πολύ πιο ευέλικτη για ένα πανωφόρι. Σκέψου το με total λευκά ή μαύρα outfits ή το jeans σου.

Συνδυασμός caramel με λευκό

Ίσως από τους πιο κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς. Όσο περισσότερο βλέπεις το λευκό ή το κρεμ μαζί με την απόχρωση της καραμέλας τόσο περισσότερο σου αρέσει. Μπορείς να κάνεις ένα βήμα παραπάνω και να μπερδέψεις διαφορετικούς τόνους του καφέ στα αξεσουάρ. Mango High-Rise Tapered Jeans
Mango High-Rise Tapered Jeans 29,99 €

Δερμάτινο παντελόνι

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roksa 💫 (@jolie.roksa)

Όλο και περισσότεροι από εμάς αναζητούμε τα δερμάτινα παντελόνια αντί των demin. Σε πολλές περιπτώσεις τα αντικαθιστούν με την ίδια άνεση ενώ σε άλλες το δέρμα μπορεί να αποδειχθεί ακόμα πιο ευέλικτο.
COS Barrel-Leg Leather Trousers

Φωτεινά καρώ

Το αγαπημένο και διαχρονικό καρώ αυτή τη σεζόν, βρήκε το κοστούμι και τα τολμηρά και φωτεινά μοτίβα. Ευκαιρία να δοκιμάσουμε το καρώ σε πορτοκαλί, κίτρινο και γαλάζιο, μαζί.
Rave Review Lola Belted Fringed Patchwork Wool Coat
Rave Review Lola Belted Fringed Patchwork Wool Coat €1,800
Monki A-Line Mini Skirt