Υπάρχει λόγος που πολλοί από εμάς διαλέγουμε καθημερινά ένα jeans παντελόνι: φοριούνται εύκολα. Έχουμε διαπιστώσει ξανά και ξανά ότι το τζιν είναι ένα neutral κομμάτι. Έχει την ικανότητα να συνδυάζεται με σχεδόν οτιδήποτε στην ντουλάπα μας. Όπως είναι φυσικό, άλλες επιλογές, ελαφρώς πιο εκκεντρικές όπως τα printed παντελόνια ή τα καρώ κοστούμια αποκτούν αυτόματα μία δόση δισταγμού. Ότι θα πρέπει να προσπαθήσεις μαζί τους περισσότερο. Ναι, μάλλον έτσι είναι. Αλλά.. Όταν ένα κομμάτι, όπως το καρώ παντελόνι ή κοστούμι, έχει έντονα στοιχεία, μία καλή και safe λύση είναι να ”μειώνουμε” τα υπόλοιπα στοιχεία του styling – επιλέγουμε απλά κομμάτια, όπως λευκά μπλουζάκια και πουλόβερ σε μονόχρωμες αποχρώσεις, που θα πλαισιώσουν σωστά το statement κομμάτι – χωρίς βέβαια να είναι κι ο κανόνας. Παρακάτω, τρεις αγαπημένες fashion personas μας δείχνουν τρεις τρόπους για να κάνεις styling με το du jour καρώ κοστούμι που έχεις στην ντουλάπα σου.

Κοστούμι + Graphic T-Shirt + Kitten Heels

Σκέφτεσαι ένα total plaid outfit αλλά φοβάσαι πως να το κάνεις; Διάλεξε ένα ενδιαφέρον καρό, κι όχι κάτι κλασικό και συνδύασέ το με ένα graphic tee. Ολοκλήρωσε με slingbacks.

Κοστούμι + Μαύρο sweater + Statement Loafers

Διάλεξε το καρώ στις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν περισσότερο και κράτησε τον κανόνα. Χρησιμοποίησε ουδέτερα χρώματα στο top και στα παπούτσια. Η Μαριτίνα το έκανε με ένα κοστούμι H&M, μαύρο top και τα μαύρα loafers της.

Brallete + Blazer + Ballet Flats

Εδώ αρκεί να έχεις ένα oversized blazer για να το συνδυάσεις με το καρώ παντελόνι σου. Μπορείς να δοκιμάσεις μία see through μπλούζα ή αν είσαι ακόμα πιο τολμηρή με το brallette σου. Τέλος για να ισορροπήσεις την ενέργεια του sexy top μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι dainty μπαλαρίνες.