Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων όσον αφορά τα δώρα των Χριστουγέννων, εκείνοι που τα ανταλλάζουν τα Χριστούγεννα και εκείνοι που είναι πιο “παραδοσιακοί” και τα ανταλλάζουν την Πρωτοχρονιά.

Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες εάν ανήκεις και στην περίπτωση που ακόμα δεν έχεις καταλήξει στο τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ευτυχώς, ακόμα προλαβαίνεις.

Και μπορείς να σκεφτείς πιο ιδανικό δώρο για τις γυναίκες, και γιατί όχι, και τους άντρες της ζωής σου από το καλύτερο σεσουάρ μαλλιών που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά;

Φυσικά όταν στην ίδια πρόταση διαβάζεις τις λέξεις “τέλειο” και “σεσουάρ” το μυαλό σου αυτόματα πάει στο Dyson Supersonic.

Και όχι άδικα αφού είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται όποιος ασχολείται, έστω και στο ελάχιστο, με το styling των μαλλιών του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Dyson Supersonic που το κάνει τόσο μοναδικό είναι το μικρό, ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης το οποίο είναι, κατά μέσο όρο, 6 φορές πιο γρήγορο από τα μοτέρ άλλων σεσουάρ. Άρα, τέλος ο προγραμματισμός για το πόση ώρα θα σου πάρει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου και να ετοιμαστείς.

Το στέγνωμα των μαλλιών γίνεται παιχνιδάκι και το “θα είμαι έτοιμη σε 5 λεπτά” της κολλητής σου σε κάθε έξοδό σας -επιτέλους- γίνεται πραγματικότητα. 

Ταυτόχρονα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σεσουάρ μαλλιών το Dyson Supersonic μετράει τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμοκρασία ανάλογα. Αυτό εγγυάται αυτόματα στον κάτοχό του πως θα αποτραπεί με κάθε τρόπο η φθορά της τρίχας από την υπερβολική θερμοκρασία και ταυτόχρονα βοηθά στην προστασία και τη λάμψη των μαλλιών του!

Το μυστικό για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου εύκολα και σε χρόνο μηδέν

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μας έχει ενθουσιάσει είναι ο κινητήρας του.

Έχοντας τη δυνατότητα να περιστρέφεται έως και 110.000 φορές το λεπτό σε μία ακουστική συχνότητα, γίνεται αυτόματα το πιο γρήγορο, ελαφρύ και αθόρυβο σεσουάρ.

Αυτό σημαίνει πως ο παραλήπτης του δώρου θα σε ευγνωμονεί αφάνταστα αφού από εδώ και πέρα θα μπορεί να απολαμβάνει στο σπίτι του την περιποίηση που μέχρι τώρα λάμβανε μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε ένα σαλόνι ομορφιάς.

Αν ψάχνεις και άλλους λόγους για να βάλεις το Dyson Supersonic πρώτο-πρώτο στη λίστα των φετινών σου δώρων μάθε πως είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές και την τεχνική τους. Έτσι καταλαβαίνεις εύκολα πως δημιουργήθηκε για να γίνει το αγαπημένο εργαλείο για το styling μαλλιών αφού σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier παράγει μια υψηλής πίεσης και ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα η οποία προσφέρει γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας.

Και κάπου εδώ η αναζήτηση για το τέλειο δώρο μόλις τελείωσε αφού το styling των φετινών Χριστούγεννων βρήκε τον πρωταγωνιστή του!

Βρείτε τo νέo Dyson HD07 Supersonic σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καλλυντικών και σε επιλεγμένα κομμωτήρια.