Είναι αρκετά δύσκολο να κοιτάξουμε πίσω στην περασμένη δεκαετία και να αποφασίσουμε τι μας έχει λείψει από τις τάσεις και τι όχι. Και αυτό αφορά και τις τάσεις της μόδας, της διακόσμησης και γενικότερα της αισθητικής η οποία επικρατούσε εκείνη την εποχή. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις τάσεις στη διακόσμηση που επικρατούσαν την προηγούμενη δεκαετία, υπάρχουν κάποιες που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε και κάποιες, που παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα καλαίσθητες, λίγο μας έχουν λείψει. Μπορεί να παίζει ρόλο βέβαια και η γενικότερη νοσταλγία μιας παλαιότερης εποχής. Για αυτό εδώ θα δεις ποιες είναι κάποιες τάσεις διακόσμησης από εκείνη την εποχή που, ίσως, να θέλαμε να ξαναδούμε. Ή έστω να αναπολήσουμε!

Γυάλινα βάζα ως διακοσμητικά 

Αν ψάξεις καλά μέσα στα ντουλάπια σου κάπου θα βρεις και εσύ μια στοίβα σκονισμένα γυάλινα βάζα, σε διάφορα μεγέθη. Και εάν ψάξεις καλά μέσα στις αναμνήσεις σου θα δεις πως τα ίδια βάζα υπήρχαν σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου και μέσα είχαν κάθε λογής μικρά -και καθόλου χρήσιμα- αντικείμενα.

Φράσεις και λέξεις παντού

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Do You Boo (@justdoyouboo_)

Καδράκια με εμπνευσμένα μηνύματα, διακοσμητικά μαξιλάρια με quotes και άλλα πολλά κυριαρχούσαν στον χώρο μας πριν από λίγα χρόνια. Μέχρι που αρχίσαμε να σκεφτόμαστε: ”πόσο νόημα έχει να βλέπω παντού το ”πολυφορεμένο” live-love-laugh εάν δεν το κάνω πράξη στη ζωή μου;”

Έπιπλα από plexi-glass

Τα κομμάτια που μισούμε να αγαπάμε. Όσο θέλαμε να τα αφαιρέσουμε από τη διακόσμηση του χώρου μας τα προηγούμενα χρόνια, τόσο αυτά επανέρχονται δυναμικά μέσα από νέα trends.

Ναυτικό στιλ

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAUTIQUE (@nautiqueoficial)

Όχι, δεν είχαμε όλοι παππού ναυτικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε πάθει μια ψύχωση με το ναυτικό στιλ διακόσμησης την προηγούμενη δεκαετία. Μαξιλάρια και ριχτάρια σε navy blue, διακοσμητικές ξύλινες άγκυρες και vintage κορνίζες είναι λίγα από τα κομμάτια που έβλεπες σε κάθε σπίτι εκείνη την εποχή.

Τώρα πια μπορείς να παραδεχτείς ότι κάποια από τα παραπάνω trends σου έχουν λείψει λίγο!