Προφανώς κανείς δεν θέλει να έχει εχθρούς στη ζωή του, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έχεις έναν εχθρό στη δουλειά ή έναν πρώην φίλο που είναι τώρα πια ο χειρότερος εχθρός σου.

Για να έχεις μια ιδέα για τους ποιους έχεις δίπλα σου και τι να περιμένεις ρίξε μια ματιά σε αυτά τα 4 ζώδια που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνουν οι χειρότεροι εχθροί σου.

Καρκίνος

Ένα ζώδιο που ξέρει να κρατά κακία όπως κανένα άλλο είναι ο Καρκίνος. Το κυκλοθυμικό αυτό ζώδιο δεν μπορεί να βοηθήσει τις εναλλαγές της διάθεσής του που έρχονται και παρέρχονται όπως οι φάσεις του φεγγαριού. Αν νιώθει ότι κάποιος τον έχει χρησιμοποιήσει ή εκμεταλλεύτηκε την ευαίσθητη φύση του, τότε θα νιώσει την οργή του. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει καλύτερα τι σημαίνει θυμός και εκδίκηση όσο ένας Καρκίνος που περιφρονείται.

Κριός

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα σε εκδικηθεί όσο κανένα, αυτό είναι ο Κριός γιατί από τη στιγμή που θα νιώσει ότι τον περιφρονείς, μπορεί να κάνει πολλά για να σε κάνει δυστυχισμένο. Έτσι, μπορεί να πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές πριν ενοχλήσεις έναν συνάδελφο ή ένα αφεντικό που τυχαίνει να είναι Κριός. Αν είναι μια φιλία που έχει χαλάσει, μπορείς να περιμένεις μια έντονη λογομαχία και μερικά εκρηκτικά λόγια.

Σκορπιός

Διάσημος για το δηλητηριώδες τσίμπημα του, ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που δεν θέλεις να το έχεις εχθρό σου. Οι κρυφές τακτικές του θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να τον «διαβάσεις», ποτέ δεν ξέρεις τι σχέδιο καταστρώνει για να σε εκδικηθεί και να χαρεί με την πτώση σου.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο μπορεί να φαίνεται φιλικό, αλλά ενώ θέλει να επανορθώσει μετά από έναν καυγά, μπορεί να μην ξεχάσει ποτέ τον τρόπο που το αδίκησες. Έτσι, μπορεί να αντιμετωπίζεις συχνά τα πικρόχολά σχόλιά του και μερικά αμήχανα βλέμματα μέχρι να κάνεις κάτι για να τον ηρεμήσεις -αν καταφέρει να ηρεμήσει- πλήρως.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που φέρονται πιο εγωιστικά από όλα τα υπόλοιπα