Αν έχεις σχέση με ένα από αυτά τα 4 ζώδια ξέρεις καλά τι σημαίνει εγωισμός

Αν έχεις σχέση με ένα από αυτά τα 4 ζώδια ξέρεις καλά τι σημαίνει εγωισμός

Αν σε μια σχέση θέλεις τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σου και να πηγαίνουν όπως θέλεις εσύ, χωρίς να ζητάς απόψεις, μάλλον ανήκεις σε ένα από αυτά τα τέσσερα ζώδια. Αυτά τα ζώδια, που λες, τείνουν να είναι περισσότερο εγωιστές.

Εννοείται βέβαια πως άσχετα με ζώδια και λοιπές ταμπέλες, είναι ΟΚ να σκέφτεσαι τις δικές σου ανάγκες πριν από των άλλων. Αυτό είναι υγιές. Αν δεν είσαι ευτυχισμένος σε μια σχέση και ξέρεις τι ακριβώς λείπει από αυτή για να γίνεις, το να θέλεις να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι είναι απαραίτητο. Χρειάζεται θάρρος πολλές φορές για να πεις την αλήθεια σου, ξέροντας ότι μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο έντονος Κριός ξέρει τι θέλει και δε φοβάται να το κυνηγήσει. Είναι γεννημένος αρχηγός, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι είναι κάπως πιο επικεντρωμένος στον εαυτό του και στους στόχους του. Είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έτσι θέλει να είναι πάντα το νούμερο ένα. Αυτό μεταφράζεται σε μια λογική του στυλ "εγώ πρώτα" σε ό,τι έχει να κάνει με τους άλλους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο περιπετειώδης Τοξότης είναι ευτυχισμένος όταν περιπλανιέται και ανακαλύπτει. Η δίψα του για ζωή τον κάνει πολύ ζωντανό, αλλά επίσης ανυπόμονο. Έτσι δε "σπαταλάει" το χρόνο του για να τσεκάρει και τις ανάγκες του άλλου. Είναι o τοξότης, το ελεύθερο πνεύμα, δεν κάνει focus στους άλλους και το τι χρειάζονται. Έχει ανάγκη να κινείται συνεχώς. Μπροστά και ποτέ πίσω.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς. Του αρέσει η συντροφικότητα και η ομαδική δουλειά. Αλλά αν η ζωή του ήταν κόμικ, θα έβλεπε τον εαυτό του ως ήρωα και το σύντροφό του σαν τον "βοηθό". Στα Λιοντάρια αρέσει να γίνονται όλα με τον τρόπο τους ή καθόλου. Είναι το ζώδιο του "εγώ". Βάζουν τις ανάγκες τους πάνω από όλα, σιγουρεύοντας ότι τις ικανοποιούν πλήρως.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ο ονειροπόλος Υδροχόος (παραδόξως) θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο. Αν και οι πράξεις του μπορεί να μη φαίνονται εγωιστικές, αυτό το ζώδιο θέλει να έχει τα ηνία. Γενικά, οι Υδροχόοι έχουν μια κρυφή, εγωιστική πλευρά, την οποία και δε δείχνουν πολύ συχνά. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι οι καταστάσεις και οι σχέσεις στους λειτουργούν σύμφωνα με τους δικούς τους όρους, τηρώντας ένα soft control στα πράγματα. Είναι μάλιστα και καλοί στο να μην αφήνουν τα συναισθήματα να τους συνεπάρουν.

Δες ακόμα:

3 ζώδια που δε θα ερωτευτούν το καλοκαίρι του 2019


Featured image: SHUTTERSTOCK
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.