Έχουμε φτάσει ήδη στο τέλος του Ιουλίου και οι πιο πολλές έχουμε καταλήξει στα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια, τα οποία είτε αποκτήσαμε μετά από έρευνα είτε σε μία στιγμή αυθορμητισμού. Η πρωταρχική αναζήτηση των περισσοτέρων από εμάς είναι για τα ιδανικά καλοκαιρινά φορέματα. Εκείνα που μας φωτίζουν, μας αναδεικνύουν και είναι κατάλληλα για instagram-ικές φωτογραφίσεις.

Εκεί που νομίζαμε, λοιπόν, ότι δε χρειαζόμαστε άλλα φορέματα, ένα brand κάνει δυναμική επανεμφάνιση και επαναπροσδιορίζει την έννοια του ανάλαφρου summer dress. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Αυστραλή σχεδιάστρια Lee Mathews.

Έχοντας ξεκινήσει την επιχείρηση της πριν από 20 χρόνια στην Αυστραλία, τα ρούχα της έχουν φορεθεί και αγαπηθεί από τους μεγαλύτερους fashion editors του πλανήτη. Αυτή την εποχή ιδιαίτερα κατάφερε να ξεχωρίσει σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς χώρους της μόδας, αυτόν των summer dresses.

Κλασικά prints με μικρές εκρήξεις από απρόσμενες λεπτομέρειες είναι το βασικό μοτίβο των ρούχων της. Mixed χρώματα και patterns και ανάλαφρες σιλουέτες είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο όλων της των φορεμάτων. Δεν μας κάνει εντύπωση άρα που τα ρούχα της αγαπήθηκαν φέτος από τα κορίτσια του Instagram. Και αποτελούν την κατάλληλη λύση άμα για κάποια που θέλει να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της.

Δύο είναι τα πιο δημοφιλή φορέματά της που ξεχώρισαν αυτή τη σεζόν και τα είδαμε σε πληθώρα φωτογραφιών στα social media. Και τα δύο ήταν maxi φορέματα το ένα με floral print και το άλλο με καρό. Το ιδιόμορφο στοιχείο αυτών των φορεμάτων είναι ότι συναντάμε το print σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις που χωρίζεται κάθετα στη σιλουέτα. Αυτό έδωσε μια παιχνιδιάρικη νότα χωρίς να γίνει υπερβολικό.

Φυσικά σε παρόμοιο στυλ πέρα από φορέματα μπορεί κάποιος να βρει flared παντελόνια και καλοραμμένες ρομαντικές μπλούζες στις αποχρώσεις τις άμμου και του λευκού.