Ομολογουμένως υπάρχει ένα μυστήριο πίσω από το online φλερτ και τα αντίστοιχα sites. Ενδιαφέρον, συναρπαστικό αλλά και απογοητευτικό πολλές φορές, σε έχει απασχολήσει (και όχι μόνο εσένα) αρκετά βράδια προσπαθώντας να βρεις γιατί δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα σου, γιατί δεν απάντησε στο πνευματώδες και με χιούμορ μήνυμά σου ή γιατί δεν τυγχάνεις της αποδοχής και της απήχησης που θα περίμενες. Η απάντηση που τόσο ψάχνεις μπορεί να βρίσκεται κάπου που δεν φαντάζεσαι καν. Στα data των εν λόγω σελίδων!

Μετά από μικρή έρευνα σε στατιστικά των dating sites, διαπιστώθηκε ότι ένα από τα χαρακτηριστικά στο οποίο δίνουν μεγαλύτερη σημασία οι χρήστες είναι το επάγγελμα και σου αποκαλύπτουμε τα 5 πιο δημοφιλή και ερωτεύσιμα από αυτά.

Είτε μιλάμε για άνδρες ή γυναίκες το πρώτο επάγγελμα στη λίστα είναι αυτό του δικηγόρου, και η απόδειξη είναι ότι έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό σε αναζητήσεις/προτιμήσεις. Την πεντάδα των γυναικείων επαγγελμάτων συμπληρώνουν: σχεδιάστρια (μόδας, εσωτερικών χώρων), καθηγήτρια-δασκάλα, διαφημίστρια, γιατρός. Για τους άντρες τα πιο ελκυστικά επαγγέλματα είναι: αναλυτής (στρατηγικός, πολιτικός, οικονομικός), μηχανικός, πωλητής, γιατρός.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι σε όποιον κλάδο και αν ανήκεις -γιατί επάγγελμα δεν επιλέγεις με βάση το τι αρέσει στους άλλους αλλά τι αρέσει σε εσένα- ένα καλό προφίλ μπορείς να το φτιάξεις προβάλλοντας την προσωπικότητά σου, την αγάπη σου να γνωρίζεις καινούρια πράγματα, τον αυτοσαρκασμό σου και γενικότερα κερδίζοντας έδαφος με τον χαρακτήρα και την υπόστασή σου.

Το submarining είναι η τάση στο dating που σίγουρα έχεις βιώσει

featured image:unsplash.com