Αν πίστεψες έστω και για μια στιγμή ότι τα ραντεβού και οι σχέσεις θα σταματήσουν να έχουν περίεργα ψευδώνυμα, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι είσαι γελασμένη. Το “Submarining” είναι εδώ. Είναι εδώ για σένα αγαπητή μας και για εμάς φυσικά. Για όλες εμάς τις περδικούλες που το αγόρι που μας ήθελε και μας μιλούσε και βγαίναμε μαζί του, και πήγαμε και να το ερωτευτούμε, ναι αυτό που εξαφανίστηκε και δεν άφησε κανένα ίχνος ζωής πίσω του, εμφανίζεται ξανά. Από το πουθενά. Σαν ένα υποβρύχιο που έρχεται από το βυθό της θάλασσας στο Inbox μας ξανά. Και το καλύτερο; Σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Τα θυμάσαι τα κορίτσια που κερνάνε πάστες;  Ε μια πάστα θέλουν οι submariners μας λοιπόν.

Δες ακόμη: Από πότε το ghosting έγινε cool

Μπορεί το Submarining να μοιάζει με το zombieing – aka αυτό που το έτερον σου ήμισυ εξαφανίζεται και μετά από μήνες εμφανίζεται ξανά με μια χαζή δικαιολογία, αλλά το δικό μας το καινούργιο το Submarining έχει κάτι ακόμη. Μια προσθήκη που το κάνει χειρότερο. Τα αγόρια (και τα κορίτσια φυσικά, γιατί γνωστές σουσουράδες είμαστε και εμείς), εμφανίζονται χωρίς να δικαιολογήσουν την απουσία τους. Ούτε ένα μικρό χιλιοειπωμένο συγγνώμη, βρε αδερφέ.

Τύπου “Μαράκι σόρρυ, ήμουν στο μπάνιο και μετά ξεχάστηκα”. Όχι.

Δες ακόμη: Τα λάθη που κάνουμε στις σχέσεις στα 20 και κάτι

Όπως λέει και ο σύμβουλος σχέσεων Jonathan Bennett και ιδιοκτήτης του The Popular Man: “Υποθέτω πως στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτοί οι άνθρωποι έβγαιναν με κάποιους άλλους και στο τέλος αυτό απέτυχε. Εφόσον δεν θέλουν να παραδεχτούν την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή, καταφεύγουν στο submarining και ελπίζουν πως ίσως σε πιάσουν στο φιλότιμο”.