Τα οφέλη του να έχεις ένα κατοικίδιο είναι αμέτρητα. Σου δίνουν αγάπη άνευ όρων, συντροφικότητα όποτε νιώθεις μοναξιά και φυσικά είναι μια διαρκής και ανεξάντλητη πηγή αγκαλιών.

Αν αναρωτιέσαι ποιος τύπος ανθρώπου είναι πιο πιθανό να ταΐσει κάθε αδέσποτη γάτα στη γειτονιά και να υιοθετήσει κάθε σκυλάκι που έχει βρεθεί σε καταφύγιο, τα παρακάτω τρία ζώδια είναι η απάντηση.

Ταύρος: Θα σώσει κάθε ζώο, ακόμη και εάν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει

Ένας Ταύρος είναι βαθιά συντονισμένος με τη φύση και όλα τα πλάσματά που ζουν σε αυτήν. Είναι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων και ο πρώτος που θα σώσει οποιοδήποτε ζώο το έχει ανάγκη. Ακόμα κι αν ζει σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα δεν θα διστάσει να φιλοξενήσει ή να υιοθετήσει όσα ζώα το χρειάζονται.

Αν έχεις στο περιβάλλον σου έναν Ταύρο θα ξέρεις καλά πως δεν κλαίει καν εύκολα. Όσον αφορά τα κατοικίδια ζώα όμως, τον κάνουν να δακρύζει πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Καρκίνος: Αυτός που αναφέρεται στο κατοικίδιό του ως ”το παιδί”

Ο συμπονετικός, ευγενικός και φροντιστικός Καρκίνος θα ήταν ένα τίποτα χωρίς τα κατοικίδια ζώα του. Αυτό το ζώδιο έχει μέσα του τεράστια αγάπη που θέλει να μοιράζει στους γύρω του. Αφιερώνει όλη του την καρδιά στην ασφάλεια και την ευημερία των ζώων. Εάν γνωρίζεις έναν Καρκίνο, πιθανότατα θα λαμβάνεις αμέτρητες φωτογραφίες των κατοικίδιων του που κάνουν χαριτωμένα πράγματα. Η έξοδος με έναν Καρκίνο μπορεί να συνεπάγεται πολλές στάσεις, δεδομένου ότι αισθάνεται υποχρεωμένος να σταματάει, να χαδεύει για να ταΐζει κάθε ζώο.

Λέων: Μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο με το κατοικίδιό του στο πλάι του

Ο Λέων λατρεύει τη συνεχή αγάπη και το θαυμασμό που δείχνουν τα κατοικίδια ζώα του για αυτόν. Η ιδέα ενός σκύλου να μην μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του όταν επιστρέφει στο σπίτι από τη δουλειά, του φέρνει δάκρυα. Είναι γνωστό, ο Λέων λατρεύει να λατρεύεται. Και ποια αγάπη είναι βαθύτερη από την αγάπη που έχει ένα κατοικίδιο ζώο για τον ιδιοκτήτη του; Η αλήθεια είναι όμως πως την αγάπη που λαμβάνει την επιστρέφει πίσω στο κατοικίδιο του χίλιες φορές.

Ένας Λέων δημοσιεύει αμέτρητες φωτογραφίες των κατοικίδιων του στις σελίδες των κοινωνικών του μέσων. Απαιτεί από όλους επίσης να αναγνωρίσουν πόσο αξιολάτρευτο είναι!

featured photo: @amyjhumphries