Από τα κακά σου χαρακτηριστικά, μέχρι τον ερωτικό σου σύντροφο αλλά και τα πιο μικρά, απλά και χαριτωμένα σου γνωρίσματα. Με αυτά όλα τα χαρακτηριστικά προσεγγίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας και από τα περισσότερα από αυτά, εξαρτάται το αν θα τους κρατήσουμε. Τι θα έλεγες να ρίξεις μια ματιά σε ένα χαρακτηριστικό σου που σε κάνει αξιαγάπητη;

Κριός: η αγάπη τους για το χορό. Έχεις δει Κριό να χορεύει; Αν όχι, τότε χάνεις. Αυτά τα πλάσματα είναι εκτός τόπο και χρόνου όταν πατάνε στη σκηνή.

Ταύρος: η λατρεία τους για το φαγητό. Μπορούν να παραμείνουν πάνω από ένα γεύμα για πολύ ώρα μόνο και μόνο για να το απολαύσουν περισσότερο. Ή αλλιώς, η απόλαυση της ζωής.

Δίδυμος: o ενθουσιασμός τους με τις λεπτομέρειες. Δεν είναι ότι ξέρουν τα πάντα, απλώς κάθε φορά που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τη σωστή απάντηση. Υπερ-υπερ-ενθουσιάζονται.

Καρκίνος: το μητρικό τους ένστικτο. Για τα πάντα. Ακόμη και για το σκυλάκι της γειτονιάς. Πρέπει να φροντίζουν τα πάντα και φυσικά αυτό τους βγαίνει με απίστευτη καλοσύνη (εχμ εντάξει είναι λίγο κουραστικοί μερικές φορές).

Λέων: η τελειότητα στις φωτογραφίες. Ο σωστός φωτισμός, η σωστή γωνία και φυσικά η κατάλληλη πόζα. Τι πίστευες; Θα του ξεφύγεις τόσο εύκολα;

Παρθένος: το αψεγάδιαστο τους πρόγραμμα. Μια εμμονή την έχουν αυτά τα παιδιά, και δύο μη σου πω. Αλλά όλοι μας ζηλεύουμε τις to-do-lists τους.

Ζυγός: η διπλωματία τους. Αυτά τα πλάσματα πάντα έχουν την τάση να σε εκπλήσσουν τη στιγμή που δεν το περιμένεις.

Δες ακόμη:Τα πέντε πιο δύσπιστα ζώδια όσον αφορά τον έρωτα

Σκορπιός: οι ικανότητές τους στο stalking. Παιδιά αν έχετε κανένα ανεκπλήρωτο έρωτα αναθέστε το ψάξιμο για το παρελθόν του σε ένα Σκορπιό. Η εκδικητική του φύση τον κάνει τον καλύτερο detective.

Τοξότης: τα επικά τους παραληρήματα. Μη και ενθουσιαστούν αυτά τα άτομα με κάτι, θα το αναλύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γιατί τους αγαπάμε; Γιατί μας αρέσουν οι άνθρωποι που παθιάζονται με κάτι.

Αιγόκερος: η αγάπη τους για τα καλά πράγματα. Ή αλλιώς το heigh of luxury. Θες καλό κρασί; Θες καλά υφάσματα; Ε τότε μάλλον πρέπει να κάνεις παρέα με έναν αιγόκερο!

Υδροχόος: η κίνκι πλευρά τους. Και το χειρότερο; Θα σου μιλήσουν για αυτή, ακριβώς εκεί που δεν το περιμένεις. Προφανώς σαν να είναι το πιο οκ πράγμα στον κόσμο.

Ιχθύες: τα όνειρά τους. Ζωντανά και παραστατικά. Τους αγαπάμε γιατί ξέρουν να τα ζουν.

Δες ακόμη: Ο καλύτερος τρόπος να αποβάλλεις το άγχος σύμφωνα με το ζώδιο σου