Ο καθένας θέλει να ερωτευθεί, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, παρ’ όλο που πολλοί το θέλουν, υπάρχουν μερικοί που τρομάζουν και μόνο στην ιδέα.

Ο έρωτας είναι τρομακτικος μερικές φορές – όλες εκείνες οι υποσχέσεις, η εύθραυστη φύση του, η απόφαση να εμπιστευτείς τον άλλο. Εάν κάποιος θέλει να βιώσει τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, τότε θα πρέπει να εμπιστευθεί το ταίρι του – κάτι που για πολλούς ανθρώπους είναι δύσκολο. Συνεπώς, είναι εξίσου δύσκολο να αφεθείς στον έρωτα, όταν αυτός σου ‘χτυπήσει’ την πόρτα.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν μερικοί απο εμάς που διστάζουν απέναντι στην αγάπη και την οικειότητα. Ίσως να είναι και φόβος – δεν ερωτεύονται για να μην πληγωθούν.  Ποιά είναι λοιπόν τα ζώδια που δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα όσο κάποια άλλα και αντιστέκονται περισσότερο στα βέλη του έρωτα;

  1. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αγαπούν την ανεξαρτησία τους και πάντα θα βάζουν πρώτο τον εαυτό τους σε μια σχέση. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ ομορφο για τους Καρκίνους – αλλά δεν το χρειάζονται άμεσα. Για αυτό θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα δράματα και την προσκόλληση σε κάποιο άλλο άτομο.

  1. Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο λατρεύει την έννοια του έρωτα – όχι ομως και το να είναι ερωτευμένοι. Τους αρέσει να βλέπουν τους γύρω τους αγαπημένους και τους εξιτάρει η ιδέα του έρωτα. Μένουν όμως μόνο στη φαντασία – δεν το κυνηγούν και στις σχέσεις τους είναι πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι.

  1. Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να ‘χτίζουν’ ένα άτομο και μετά να το διαλύουν όταν χάνουν το ενδιαφέρον τους. Θέλουν να ερωτευθούν αλλά είναι στη φύση τους να μην μπορούν να εμπιστευθούν τον άλλο. Ίσως να μην είναι και οι ίδιοι έμπιστοι.

Με άλλα λόγια, τους αρέσει η αγάπη αλλά τους αρέσει και να την καταστρέφουν.

  1. Αιγόκερως

Θα ήταν σοβαρή παράλειψη το να μην ειπωθεί πως οι Αιγόκεροι σνομπάρουν τον έρωτα. Τους αρέσει να είναι σε σχέση, τείνουν ομως να γεμίζουν αμφιβολίες για το σύντροφο τους. Συνήθως δημιουργούν στο μυαλό τους τον ιδανικό σύντροφο και απογοητεύονται απο την πραγματικότητα – όταν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Έτσι, επιλέγουν να αποφύγουν το όλο θέμα του έρωτα.

  1. Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο αγαπά επίσης την ιδέα του έρωτα. Όταν όμως νιώσει τον πόνο της αποστασιοποίησης και του χωρισμού, πονά τόσο που μουδιάζει. Για να αποφύγει λοιπόν όλο αυτό, απομακρύνεται απο την εικόνα – τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά- για να προστατεύσει τον εαυτό του, να επιβιώσει και να προχωρήσει.

Όλοι οι υπόλοιποι περνάτε στην επόμενη φάση.