Σίγουρα δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Κάποιες μέρες όλα σου φαίνονται μάταια και ανούσια. Δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα από αυτά που είχες προγραμματίσει. Προσπαθείς να βρεις κάτι θετικό για να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις την ημέρα σου αλλά τίποτα δεν σε εμπνέει. Γκρινιάζεις, τσακώνεσαι με όλους και η διάθεσή σου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Είναι όμως και κάποιες ημέρες που ξυπνάς με μια ανεξήγητη αισιοδοξία, νιώθεις πως όλα θα πάνε καλά. Τίποτα δεν σε σταματάει από το να βλέπεις μόνο τη θετική πλευρά της ζωής. Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που βλέπουν τη ζωή μόνο με αισιοδοξία και σπάνια κάνουν αρνητικές σκέψεις. Και εδώ θα μάθεις σε ποια ζώδια ανήκουν αυτοί οι άνθρωποι!

Τοξότης

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Τοξότη να χάσει την αισιοδοξία του και τον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό του. Είναι αρκετά ρεαλιστής, απλά προτιμάει να εστιάζει σε όλα αυτά που μπορούν να πάνε καλά παρά σε αυτά που ίσως πάνε στραβά. Επιπλέον, δεδομένης της τρομερής αίσθησης του χιούμορ και της προτίμησής του να χειρίζεται όλα τα θέματα με αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το να βρίσκεσαι κοντά του ανυψώνει και τη δική σου διάθεση.

Ιχθύς

Επιμένει να βλέπει το θετικό σε όλους τους ανθρώπους. Έχει πάντα μια επιθυμία να ενθαρρύνει τους άλλους και να φαντάζεται μια καλύτερη πραγματικότητα. Ενώ μπορεί να παλεύει με τα δικά του συναισθήματα, προτιμάει να επικεντρώνεται στη φωτεινή πλευρά διαφόρων καταστάσεων.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει αρκετά κοινά σημεία με τον Ιχθύ. Φαντάζεται έναν καλύτερο κόσμο για τον ίδιο και για τους άλλους και πιστεύει με όλη του την καρδιά ότι αυτό είναι δυνατόν να επιτευχθεί. Ένας Ζυγός δεν θέλει να εξετάσει τις αρνητικές πτυχές μιας κατάστασης, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Προτιμάει να επικεντρωθεί στο τι μπορεί γίνει για να λυθεί ένα πρόβλημα.

Κριός

Ο Κριός κατανοεί ότι η ζωή δεν μπορεί να είναι πάντα εύκολη, αλλά επίσης δεν πιστεύει στο ότι αυτό πρέπει να σε απογοητεύει. Είναι γεμάτος ενέργεια και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με χαμόγελο. Γνωρίζει ότι τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, αλλά ότι μπορούν να ξεπεραστούν με θετική σκέψη. Προσπαθεί πάντα να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις και ενθαρρύνει και όλους τους άλλους να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Λέων

Οι Λέων είναι γοητευτικός και ευγενικός. Πιστεύει ότι ο κόσμος είναι στα χέρια του. Αν και κάποιοι μπορεί να βλέπουν αυτήν την πεποίθηση ως αλαζονική, αυτή ακριβώς η νοοτροπία τον κάνει να βλέπει τα πράγματα με θετική ματιά. Έχει μεγάλη καρδιά που του επιτρέπει να βλέπει τι μπορεί να επιτευχθεί και όχι τι μπορεί να μην επιτευχθεί. Ακόμα και όταν εμφανίζονται οι δύσκολες στιγμές, η αισιόδοξη νοοτροπία του δεν τον αφήνει να χάσει τη δύναμή του για πολύ καιρό.

featured photo: @albertolopezphoto