Κακά τα ψέματα, οι περισσότερες από εμάς για να μην πω όλες και γίνω υπερβολική, έχουμε «ζηλέψει» κατά καιρούς μια φωτογραφία κάποιας που έχει πυκνές αφέλειες με φυσικό όγκο, πιασμένα τα μισά μαλλιά τύπου Brigitte Bardot και ένα σπάσιμο ανεπιτήδευτο που είναι ”ξύπνησα τώρα αλλά φαίνεται τόσο τέλειο”!

Αν λοιπόν ζηλεύεις όλο το παραπάνω και τα μαλλιά των Γαλλίδων σε εμπνέουν, σου εκμυστηρεύομαι κάποια κόλπα να το αναδείξεις.

  • Κάνε καλύτερο φίλο σου ένα dry shampoo και ένα έλαιο, ελαφριάς σύστασης. Έχεις παρεξηγήσει τα dry shampoo. Έχει φοβερές δυνατότητες και θα σε βοηθήσει το πρωί, που θα σηκωθείς και τα μαλλιά σου είναι περίεργα περίεργα από το μαξιλάρι ή απο την υγρασία. Θα ψεκάσεις στις ρίζες, να ξαναγίνουν αφράτα όπως προστάζει το french look. Αλλά και το ελαφρύ έλαιο θα βοηθήσει τις άκρες να μη φριζάρουν και να είναι όσο ενυδατωμένες πρέπει χωρίς να φαίνονται άγριες.
  • Το να λούζεις τα μαλλιά σου συνέχεια δε βοηθάει σε τίποτα. Ίσα ίσα που τα κάνεις πιο λιπαρά και οι αφέλειες καθώς και τα μαλλιά στην κορυφή σου που πρέπει να έχουν όγκο, σε μια 1-2 ώρες θα έχουν κάτσει τελείως. Δύο με τρεις φορές τη βδομάδα είναι υπέρ αρκετό.
  • Ξέχνα το πιστολάκι αν θες έναν υπέροχο φυσικό όγκο. Τους ζεστούς μήνες άστα να στεγνώσουν φυσικά βάζοντας μόλις λουστείς τα κατάλληλα προϊόντα και όταν έχει κρύο σκούπισε τα  με την πετσέτα σου. Επίσης αφού βάλεις τα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της τρίχας σου και ανάλογα το αποτέλεσμα που θες να δώσεις. Οι Γαλλίδες λατρεύουν το χτενισμένο αχτένιστο, το μη στυλιζαρισμένο.
  • Το πιο σημαντικό μυστικό είναι να βρεις τον άνθρωπο που θα σου κάνει το σωστό french hair cut που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο και στυλ κι όχι πιστή αντιγραφή μιας φωτογραφίας. Αν έχουμε το σωστό κούρεμα στα μαλλιά μας τότε τα περισσότερα είναι πιο εύκολα ακολουθώντας απλές συμβουλές.
  • Αφού λοιπόν ετοιμάσεις το αυτό το σέξυ «τσαλακωμένο» χτένισμα σου, μην ξεχάσεις να έχεις προμηθευτεί ένα άρωμα μαλλιών από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά και να ψεκάσεις λίγο στο πίσω μέρος πάνω από τον αυχένα, που είναι το σημείο που ιδρώνουμε πιο εύκολα.
Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το να είσαι ένα French-girl hair και να μυρίζεις υπέροχα;
featured photo: theglitterguide.com